Има ли давност академичната справка?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Medichi
Обратна връзка:

Има ли давност академичната справка?

Мнение от Medichi »

Здравейте!
Имам академична справка към дипломата си за рехабилитатор от преди 7 години. Трябва ли да си направя нова за да я прибавя към документите за Виена?
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Пращай!
В най-лошия случай ще ти пишат да изпратиш по-прясна, но мисля, че вероятността за това е мизерна.
Виж, за свидетелството за съдимост е друга работа. Изрично пише да е ново!
Аватар
teomat.com
Обратна връзка:

Re: Има ли давност академичната справка?

Мнение от teomat.com »

Medichi написа:Здравейте!
Имам академична справка към дипломата си за рехабилитатор от преди 7 години. Трябва ли да си направя нова за да я прибавя към документите за Виена?
Ако това което ще пише върху новата академична справка е същото като в старата, не си струва да вадиш нова.
Аватар
krimon
гугуле

Re: Има ли давност академичната справка?

Мнение от krimon »

teomat.com написа:
Medichi написа:Здравейте!
Ако това което ще пише върху новата академична справка е същото като в старата, не си струва да вадиш нова.
да, да, а ако извадят някой нов закон с който се доказва, че магистърската ти степен не е никаква магистърска, а проста диплома за висше образование :lol: :lol: :lol:

аз не бих рискувала толкова :wink:
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Публикувай отговор