Няма гаранция, че ще стане. През зимата идва една кабелджийка от фирмата (Shaw), която извади цяла връзка от джоба си, но нито един не пасна. Стара кутия каза била. До 10 дни щяла друга група да дойде, както и да е - рискуваш.
7George написа:Няма гаранция, че ще стане. През зимата идва една кабелджийка от фирмата (Shaw), която извади цяла връзка от джоба си, но нито един не пасна. Стара кутия каза била. До 10 дни щяла друга група да дойде, както и да е - рискуваш.
Здравейте.
Понеже съм работил в контракторска фирма към роджърс в Торонто,мога да каже че това е ключа-отверка за отваряне на кутийте им по къщите,по-стария модел на отверката е на същия принцип,но е направена от метал цялата.
За билдингите роджърс използва 9-вида ключа(поне в GTA) за отваряне на металните им кутий монтирани вътре или отвънка на самия билдинг.
Дори да забележи някой от техниците,работещи в повечето от случайте в контракторски фирми дали сте се включели нелегално в къщата ви ще подмине,защото няма време,не му се занимава,а и му се заплаща на piece of work.
Това е от мен,ако има някой нужда да отваря кутия на роджърс в Торонто мога да помогна.
stoyan написа:Здравейте.
Понеже съм работил в контракторска фирма към роджърс в Торонто,мога да каже че това е ключа-отверка за отваряне на кутийте им по къщите,по-стария модел на отверката е на същия принцип,но е направена от метал цялата.
За билдингите роджърс използва 9-вида ключа(поне в GTA) за отваряне на металните им кутий монтирани вътре или отвънка на самия билдинг.
Дори да забележи някой от техниците,работещи в повечето от случайте в контракторски фирми дали сте се включели нелегално в къщата ви ще подмине,защото няма време,не му се занимава,а и му се заплаща на piece of work.
Това е от мен,ако има някой нужда да отваря кутия на роджърс в Торонто мога да помогна.
Отверката по-горе отваря кутията на Роджърс, както казаха вече по-горе
Исината е, че има съвсем легални причини да иская да я отвориш. не е само за да крадеш сигнал за кабелна. Ако искаш да използваш вече съществуващото окабеляване, това е един от вариантите.
Монополисти като Роджърс обаче, няма да ти позволят, защото си били инсталирали тъпата кутия и тя била "тяхна собственост."
Кабелната телевизия е около 800$ годишно, масово се гледа нелегална сателитна телевизия.
becks написа:
Кабелната телевизия е около 800$ годишно, масово се гледа нелегална сателитна телевизия.
800$ на година!!!????. Уаууууууу, уауууууууууу. Бати обирачката ви прават тия, на тия които плащат де!!!
тва прави по 60-70$ на месец. едва ли в Квебек е без пари кабелната
не е без пари, но аз плащам 35$ на месец и имам много повече канали отколкото ми трябват. предполагам че за 60,70 на месец ти дават и някакви супер специализирани спортни канали и глезотии от всякакьв род.
Според мен не е много правилно това което правиш,на тебе дали сте ти е хубаво ниакой да ти барника из твоите кутии.Ми като нети се дават 800$-купи си антена,вместо да крадеш.
Роджьрс имат доста проблеми сьс системата им. Вече три пьти ми се случва да се обаждам до Бьлгария с преплатена карта и те да ми фактурират разговора като международен или, многобройни пьти, да ми фактурират минути, които са включени в договора ми с тях. Фактьт, че все пьт като се уплача, сумите са извадени от сметката ми, означава че си знаят проблема и или се надяват да не забележиш или по някаква причина им е невьзможно да си модернизират системата на фактуриране.