Отваряне на кутията за кабелна телевизия - Роджърс

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
becks

Отваряне на кутията за кабелна телевизия - Роджърс

Мнение от becks »

Интересува ме дали някой е отварял кутията за кабелната телевизия, които стои на фасадата на къщите.

От ровенето в други форуми открих това:

Изображение

продава се ибей, но не ми се дават 30$, ако не върши работа
Идеи?
Аватар
Marto

Мнение от Marto »

И ти трябва по съвсем легитимни причини, нали?
Аватар
7George

Мнение от 7George »

Няма гаранция, че ще стане. През зимата идва една кабелджийка от фирмата (Shaw), която извади цяла връзка от джоба си, но нито един не пасна. Стара кутия каза била. До 10 дни щяла друга група да дойде, както и да е - рискуваш. :?
Embrace your climate change!
becks

Мнение от becks »

Marto написа:И ти трябва по съвсем легитимни причини, нали?
Да ;)
becks

Мнение от becks »

7George написа:Няма гаранция, че ще стане. През зимата идва една кабелджийка от фирмата (Shaw), която извади цяла връзка от джоба си, но нито един не пасна. Стара кутия каза била. До 10 дни щяла друга група да дойде, както и да е - рискуваш. :?
Ще пиша ако успея да я отворя с горната джаджа
stoyan

Мнение от stoyan »

Здравейте.
Понеже съм работил в контракторска фирма към роджърс в Торонто,мога да каже че това е ключа-отверка за отваряне на кутийте им по къщите,по-стария модел на отверката е на същия принцип,но е направена от метал цялата.
За билдингите роджърс използва 9-вида ключа(поне в GTA) за отваряне на металните им кутий монтирани вътре или отвънка на самия билдинг.
Дори да забележи някой от техниците,работещи в повечето от случайте в контракторски фирми дали сте се включели нелегално в къщата ви ще подмине,защото няма време,не му се занимава,а и му се заплаща на piece of work.
Това е от мен,ако има някой нужда да отваря кутия на роджърс в Торонто мога да помогна.
becks

Мнение от becks »

stoyan написа:Здравейте.
Понеже съм работил в контракторска фирма към роджърс в Торонто,мога да каже че това е ключа-отверка за отваряне на кутийте им по къщите,по-стария модел на отверката е на същия принцип,но е направена от метал цялата.
За билдингите роджърс използва 9-вида ключа(поне в GTA) за отваряне на металните им кутий монтирани вътре или отвънка на самия билдинг.
Дори да забележи някой от техниците,работещи в повечето от случайте в контракторски фирми дали сте се включели нелегално в къщата ви ще подмине,защото няма време,не му се занимава,а и му се заплаща на piece of work.
Това е от мен,ако има някой нужда да отваря кутия на роджърс в Торонто мога да помогна.
:thumbsup:
triples

Мнение от triples »

Добре де може ли един еротичен въпрос: Колко аджеба струва на месец кабелната телевизия или само за спорта?
Аватар
Rall

Мнение от Rall »

Aбе колкото и да струва ако може "фор фрйй" що не?
Пък и човека никъде не е казал че ще се връзва нелегално...
becks

Мнение от becks »

Отверката по-горе отваря кутията на Роджърс, както казаха вече по-горе

Исината е, че има съвсем легални причини да иская да я отвориш. не е само за да крадеш сигнал за кабелна. Ако искаш да използваш вече съществуващото окабеляване, това е един от вариантите.

Монополисти като Роджърс обаче, няма да ти позволят, защото си били инсталирали тъпата кутия и тя била "тяхна собственост."

Кабелната телевизия е около 800$ годишно, масово се гледа нелегална сателитна телевизия.
Omega3

Мнение от Omega3 »

becks написа: Кабелната телевизия е около 800$ годишно, масово се гледа нелегална сателитна телевизия.

800$ на година!!!????. Уаууууууу, уауууууууууу. Бати обирачката ви прават тия, на тия които плащат де!!!
becks

Мнение от becks »

Omega3 написа:
becks написа: Кабелната телевизия е около 800$ годишно, масово се гледа нелегална сателитна телевизия.

800$ на година!!!????. Уаууууууу, уауууууууууу. Бати обирачката ви прават тия, на тия които плащат де!!!
тва прави по 60-70$ на месец. едва ли в Квебек е без пари кабелната ;)
Omega3

Мнение от Omega3 »

becks написа:
Omega3 написа:

тва прави по 60-70$ на месец. едва ли в Квебек е без пари кабелната ;)

не е без пари, но аз плащам 35$ на месец и имам много повече канали отколкото ми трябват. предполагам че за 60,70 на месец ти дават и някакви супер специализирани спортни канали и глезотии от всякакьв род. :lol: :lol:
petar krastev
Напуснал форума

Мнение от petar krastev »

Според мен не е много правилно това което правиш,на тебе дали сте ти е хубаво ниакой да ти барника из твоите кутии.Ми като нети се дават 800$-купи си антена,вместо да крадеш.
Omega3

Мнение от Omega3 »

Роджьрс имат доста проблеми сьс системата им. Вече три пьти ми се случва да се обаждам до Бьлгария с преплатена карта и те да ми фактурират разговора като международен или, многобройни пьти, да ми фактурират минути, които са включени в договора ми с тях. Фактьт, че все пьт като се уплача, сумите са извадени от сметката ми, означава че си знаят проблема и или се надяват да не забележиш или по някаква причина им е невьзможно да си модернизират системата на фактуриране.
Публикувай отговор