Дете от предишен брак - документи до Букурещ
Дете от предишен брак - документи до Букурещ
Жена ми е водещият кандидат,аз съм придружаващ.Аз имам дете от предишен брак на 23г.,която учи редовно в СУ.Тя няма да ни придружава.Имам заверени нотариално декларации от нея и бившата ми съпруга,че не дължа издръжка.Не можем да разберем тя води ли се член на семейството и трябва ли да я пишем в документите и къде,ако трябва?Например още в началото,в молбата,има въпрос колко члена е семейството,трябва ли да я броим?
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Брои се и още как, след като все още учи редовно, макар и да е навършило пълнолетие. Посочва се в молбата за селекция в раздела за семейството като се уточнява, че няма да ви придружава.
Добре е, че имаш подписани декларации от детето и от майката. Аз минах само с декларация от децата, базирайки се на факта че са пълнолетни. Не ми поискаха декларация от майката, но ми поискаха от Букурещ да подпиша в последствие декларация, че за в бъдеще няма да мога да доведа децата си от предишния брак в Канада по програмата "събиране на семейство", а те ще трябва да си кандидатстват по отделна процедура от възможните.
Виж тази тема - Искат ми допънително декларация
Добре е, че имаш подписани декларации от детето и от майката. Аз минах само с декларация от децата, базирайки се на факта че са пълнолетни. Не ми поискаха декларация от майката, но ми поискаха от Букурещ да подпиша в последствие декларация, че за в бъдеще няма да мога да доведа децата си от предишния брак в Канада по програмата "събиране на семейство", а те ще трябва да си кандидатстват по отделна процедура от възможните.
Виж тази тема - Искат ми допънително декларация
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!