Специален поздрав за празника - посмейте се
Специален поздрав за празника - посмейте се
ххх написа:
Зрасти,
Не знам дали се помним, но още сме Ви благодарни за вело столчето за детенцето ни, което ни донесохте миналата година в края на лятото.
Пиша ти това съобщение, понеже ми стана много интересно как Мама Кенга се изказва за промяната в работата си, а си помислих, че не си я засичала на истинското и работно място Smile
Би ми се искало, да беше успяла да работи към затвора, към министерствата и т.н, но за жалост се доказва за пореден път приказката: наяла се въшката, та повела стадото. Ако беше си прочела добре документите с правата и възможностите при статус Permanent Resident, щеше да измисли някоя работа подобаваща, която да не е в разрез с твърдите и строги регламенти на статуса, а именно: Нямаме право да гласуваме, да работим във каквито и да е държавни и управленски органии (Полиция, пожарна, ЗАТВОРИ, тайни служби и и и и ).
Първоначално мислехме, че се базика, но сега като гледам как е "сменила" работата за друга в по-добро министерство, вече наистина ми стана ясно, че или страда от раздвоена личност, или просто избива поредните комплекси.
Всъщност истинската и работа е тук в Монреал в един търговски център. Не че много ме бърка кой какво работи, но все пак не бих работил работа, която ме е срам да кажа Smile))))))
Имаме доста общи познати с нея, та това е 10000% потвърдена информация, но не съм се задълбочавал да разбера точно кой е центъра да ида да се запиша при нея като бивш затворник или министерски представител.
Не че нещо, просто реших да ти драсна да се позабавлявате малко.
П.С. Честита баба Марта и 3-ти март, ако го усещате като праздник.
Поздрави,
ххх
Зрасти,
Не знам дали се помним, но още сме Ви благодарни за вело столчето за детенцето ни, което ни донесохте миналата година в края на лятото.
Пиша ти това съобщение, понеже ми стана много интересно как Мама Кенга се изказва за промяната в работата си, а си помислих, че не си я засичала на истинското и работно място Smile
Би ми се искало, да беше успяла да работи към затвора, към министерствата и т.н, но за жалост се доказва за пореден път приказката: наяла се въшката, та повела стадото. Ако беше си прочела добре документите с правата и възможностите при статус Permanent Resident, щеше да измисли някоя работа подобаваща, която да не е в разрез с твърдите и строги регламенти на статуса, а именно: Нямаме право да гласуваме, да работим във каквито и да е държавни и управленски органии (Полиция, пожарна, ЗАТВОРИ, тайни служби и и и и ).
Първоначално мислехме, че се базика, но сега като гледам как е "сменила" работата за друга в по-добро министерство, вече наистина ми стана ясно, че или страда от раздвоена личност, или просто избива поредните комплекси.
Всъщност истинската и работа е тук в Монреал в един търговски център. Не че много ме бърка кой какво работи, но все пак не бих работил работа, която ме е срам да кажа Smile))))))
Имаме доста общи познати с нея, та това е 10000% потвърдена информация, но не съм се задълбочавал да разбера точно кой е центъра да ида да се запиша при нея като бивш затворник или министерски представител.
Не че нещо, просто реших да ти драсна да се позабавлявате малко.
П.С. Честита баба Марта и 3-ти март, ако го усещате като праздник.
Поздрави,
ххх
Ама в търговския център ли или в секс-магазина, където работя облечена в униформа на Министерство на външните работи ( палка и белезници също нося). 
Моля, намерете ми друг търговски център, че ми е много далече от Южния бряг да се разкарвам чак до Монреал.
Това всичко са на Кримон конспирации, което за пореден път доказва лудостта й.
Освен това съм се била и развеждала, горката аз.

Моля, намерете ми друг търговски център, че ми е много далече от Южния бряг да се разкарвам чак до Монреал.
Това всичко са на Кримон конспирации, което за пореден път доказва лудостта й.
Освен това съм се била и развеждала, горката аз.

Последно промяна от mama_kenga на Съб Мар 08, 2008 12:11 pm, променено общо 1 път.
-
Егати , някои хора не са уред. Все си мислят ,че светът се върти околУ тЕх.Па дали нЕкой е секретарка у министерството или па му мие кинефу все ми е тая. Аман от комлексари.
Ако ти се заяжда с кримон , що не и пишеш на лични.
"О, картофът е злочест зад желязната завеса.
Вадят го с ръка до днес враговете на прогреса.
А в нашия лагер го вадим с багер! " AT
Вадят го с ръка до днес враговете на прогреса.
А в нашия лагер го вадим с багер! " AT
dartcherniat написа:Егати , някои хора не са уред. Все си мислят ,че светът се върти околУ тЕх.Па дали нЕкой е секретарка у министерството или па му мие кинефу все ми е тая. Аман от комлексари.
Айде спрете се, де - сега и секретарка и чистачка, и продавачка, и камионджийка --ми то вече си ебало майката.

-
Хехе, ми то и аз съм я виждала мама кенга в мола ...

Слиза от ракетата, сваля униформата и обува пайетите
...
Интересно защо е тази подмолна съпротива, ако някой има проблем с достоверността на мамините приказки трябва да се обърне към нея или към частен детектив
, иначе започват да се носят митове и легенди
.
От друга страна е гадно да се публикуват чужди съобщения, има ли консент подписан от получателя че е съгласен да се поства писмото ?
И какво е вело столче, проходилка ли
?

Слиза от ракетата, сваля униформата и обува пайетите

Интересно защо е тази подмолна съпротива, ако някой има проблем с достоверността на мамините приказки трябва да се обърне към нея или към частен детектив

От друга страна е гадно да се публикуват чужди съобщения, има ли консент подписан от получателя че е съгласен да се поства писмото ?
И какво е вело столче, проходилка ли

Циганите - на Сатурн !
Скучен, изпълнен със самота, липса на контакти ... всичко това води до едно постоянно изхвърляне на индивида от всякакъв вид среди.dartcherniat написа:Ми то на теб животът ти е явно скучен, та си търсиш някой да те е**ва ....
За това той се ориентира там, където не може да бъде изгонен, и понеже няма как да привлече вниманието върху себе си използва средновековни методи за самобичуване, комбинирани с цинична самокритика
Жалко ...