Въпрос за допълнителни документи
-
- Обратна връзка:
Въпрос за допълнителни документи
Здравейте.Ще изпращам допълнителен документ за изкарани часове по френски,защото не ми достигат точките и искам да попитам дали да попълвам ново искане или само да пратя документа?Благодаря предварително 

Какво ти казаха от Виена:
1. не ви достигат еди колко си точки, имате еди какъв си срок да предоставите допълнителни документи или процедурата ви ще бъде прекратена
2. кандудатурата за имиграция се отхвърля поради непокриване на изисквания минимум точки...
Не знам точно как ги пишат тия неща, но обикновено това са сценариите. Ако е 1 - пращай документа. Ако е 2 се налага да се кандиатства наново. Това е моето тълкувание. Успех
1. не ви достигат еди колко си точки, имате еди какъв си срок да предоставите допълнителни документи или процедурата ви ще бъде прекратена
2. кандудатурата за имиграция се отхвърля поради непокриване на изисквания минимум точки...
Не знам точно как ги пишат тия неща, но обикновено това са сценариите. Ако е 1 - пращай документа. Ако е 2 се налага да се кандиатства наново. Това е моето тълкувание. Успех

Re: Въпрос за допълнителни документи
Щом не ти достигат точките и имаш документи за изкарани часове по френски, най-добре прибави обяснително писмо, в което си актуализирай нивата по френски. Както сам си се оценил в Молбата за селекция, така можеш да се преоцениш на по-голямо ниво с новия документ, който прибавяш към досието си.todor1974 написа:Здравейте.Ще изпращам допълнителен документ за изкарани часове по френски,защото не ми достигат точките и искам да попитам дали да попълвам ново искане или само да пратя документа?Благодаря предварително
Успех!