Бихте ли ми писали моля за тази академична справка за университетско следване - трябва ли да бъде приложена задължително към документите за Виена, в случай че нямам намерението да следвам в Канада?
Благодаря предварително!
Ти академична справка с хорариума трябва да представиш така или иначе. Те са ти написали какво искат :
�� copie de diplômes et de certificats d’études, à l’exclusion du niveau primaire, pour vous et votre époux ou conjoint de fait, s’il y a lieu;
�� relevés de notes de vos études collégiales ou universitaires;
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст" Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Не ти трябва академична справка, а трябва да пратиш приложението към дипломата.
Добре бе! Извинявам се ако съм объркал някой. Ха сега кажи какви са разликите между двете за да стане по-ясно. Освен ,че в академичната справка има и имената на преподавателите аз друга разлика не виждам.
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст" Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Не ти трябва академична справка, а трябва да пратиш приложението към дипломата.
Добре бе! Извинявам се ако съм объркал някой. Ха сега кажи какви са разликите между двете за да стане по-ясно. Освен ,че в академичната справка има и имената на преподавателите аз друга разлика не виждам.
Главната разлика, е че за едното даваш до 200лв според университета и чакаш 1 седмица, а другото си го имаш като приложение в дипломата.
Извинете ме, че се намесвам, но всички приложения съдържат положени изпити съответно и оценки, но не всички хорариум (да не кажа,че досега не съм виждала).Става дума за висше образование, защото в дипломата за средно има хорариум!
Здравейте!
Благодаря на всички, които писаха по моята тема. От това, което прочетох разбрах, че приложението към дипломата ми за висше образование е достатъчно, тъй като в него свен предметите и оценките има и съответния хорариум...
На съпругата ми в приложението и имаше хорариум и не сме и вадили акадимична спаравка, нов моята нямаше и си извадих. По мое мнение ги интересува хорариума, а още повече ако ти трябва дипломата за да доучваш нещо там, ще ти трябва така или иначе.