Благодаря предварително!
Относно акдемичната справка за университетско следване
Относно акдемичната справка за университетско следване
Бихте ли ми писали моля за тази академична справка за университетско следване -  трябва ли да бъде приложена задължително към документите за Виена, в случай че нямам намерението да следвам в Канада? 

Благодаря предварително!

Благодаря предварително!
Ти академична справка с хорариума трябва да представиш така или иначе. Те са ти написали какво искат :
�� copie de diplômes et de certificats d’études, à l’exclusion du niveau primaire, pour vous et votre époux ou conjoint de fait, s’il y a lieu;
�� relevés de notes de vos études collégiales ou universitaires;

�� copie de diplômes et de certificats d’études, à l’exclusion du niveau primaire, pour vous et votre époux ou conjoint de fait, s’il y a lieu;
�� relevés de notes de vos études collégiales ou universitaires;
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"  
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
ivanko13 написа:Ти академична справка с хорариума трябва да представиш така или иначе. Те са ти написали какво искат :
 copie de diplômes et de certificats d’études, à l’exclusion du niveau primaire, pour vous et votre époux ou conjoint de fait, s’il y a lieu;
 relevés de notes de vos études collégiales ou universitaires;
Стига бърка човека бе.
Не ти трябва академична справка, а трябва да пратиш приложението към дипломата.
Добре бе!Blato написа:
Стига бърка човека бе.
Не ти трябва академична справка, а трябва да пратиш приложението към дипломата.
Главната разлика, е че за едното даваш до 200лв според университета и чакаш 1 седмица, а другото си го имаш като приложение в дипломата.ivanko13 написа:Добре бе!Blato написа:
Стига бърка човека бе.
Не ти трябва академична справка, а трябва да пратиш приложението към дипломата.Извинявам се ако съм объркал някой. Ха сега кажи какви са разликите между двете за да стане по-ясно. Освен ,че в академичната справка има и имената на преподавателите аз друга разлика не виждам.
А не ти ли хрумна ,че дипломата може да е по-старичка и да е без приложение. :idea:Blato написа: Главната разлика, е че за едното даваш до 200лв според университета и чакаш 1 седмица, а другото си го имаш като приложение в дипломата.
Ми не ми е хрумвало защото и по старите дипломи имат приложение. Всъщност няма диплома за висше образование без приложение. :idea:ivanko13 написа:А не ти ли хрумна ,че дипломата може да е по-старичка и да е без приложение. :idea:Blato написа: Главната разлика, е че за едното даваш до 200лв според университета и чакаш 1 седмица, а другото си го имаш като приложение в дипломата.
Ако човекът го е загубил е друга работа. Но не това беше въпросът.
А има ли хорариум в тях е въпроса?Blato написа:
Ми не ми е хрумвало защото и по старите дипломи имат приложение. Всъщност няма диплома за висше образование без приложение. :idea:
.
					Последно промяна от ivanko13 на Сря Юни 13, 2007 2:37 pm, променено общо 1 път.

ivanko13 написа:А има ли хорариум в тях е въпроса?Blato написа:
Ми не ми е хрумвало защото и по старите дипломи имат приложение. Всъщност няма диплома за висше образование без приложение. :idea:
.
Искат ти приложението към дипломата.
В него какво пише - някъде пише само изучаваните предмети и оценките, другаде пише това + хорариума - няма значение.
Но никой не ти иска специално хорариума.