s kredit v Kanada-vazmojno li e?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
vans
Обратна връзка:

s kredit v Kanada-vazmojno li e?

Мнение от vans »

Здравейте,казвам се Ваня и вече съм почти на финала на процедурата по емиграция.Очаквам визите от Букурещ.От тук нататък ще имам много въпроси към Вас, уважаеми съфорумци, и много се надявам на вашата помощ!
Първият ми въпрос е много много странен, но аз все пак искам да попитам:
Възможно ли е да пристигнем на канадска земя с изтеглен потребителски кредит в България?
Благодаря прадварително на всички!!!!
Ваня
kristie

Мнение от kristie »

Даже може и с няколко кредита да пристигнеш, стига да ти ги дадат в БГ. И после да се грижиш някой да ти внася вноските.
Аватар
djohn3

Мнение от djohn3 »

Добър вариант е да си откриеш разплащателна сметка и да я захраниш за известен период от време (да речем 1 година), така ще си дадеш време, докато се установиш и започнеш да получаваш доходи от които можеш да отделяш и за кредитите.
vans
Обратна връзка:

Мнение от vans »

kristie написа:Даже може и с няколко кредита да пристигнеш, стига да ти ги дадат в БГ. И после да се грижиш някой да ти внася вноските.
Kristie, благодаря ти за бързия отговор!
vans
Обратна връзка:

Мнение от vans »

djohn3 написа:Добър вариант е да си откриеш разплащателна сметка и да я захраниш за известен период от време (да речем 1 година), така ще си дадеш време, докато се установиш и започнеш да получаваш доходи от които можеш да отделяш и за кредитите.
Djohn3, благодаря сърдечно за съвета!!!!
Аватар
Krassima

Мнение от Krassima »

Ne samo che e vuzmojno, ami v povecheto sluchai e nalojitelno, zashtoto osobeno v nachaloto tuk parite ti hvurchat. Moje da si izteglish zaem i da ostavish niakakva suma po smetkata, koiato da pokriva vnoskite za 1 godina naprimer, moje i za po-malko, a drugite da gi vurnesh sled kato poluchish dohodi ot tuk.
QUI VIVRA, VERRA
vans
Обратна връзка:

Благодаря и на теб, Krssima!!

Мнение от vans »

Привет!
Krssima,благодаря и на теб за бързия отговор.В такъв случай си подготвям документите за заем и започвам да се тревожа за останалите неща!!!
Аватар
hankroum
Обратна връзка:

Мнение от hankroum »

ne se pritesniavai vob6te - az taka doidoh s jena mi. nikakvi problemi i niamam nikakvi problemi da si go izpla6tam.pra6tam pari na roditelite mi za opredelen period i te gi vnasiat vmesto men.

tova ni be6e edinstvenia variant da doidemtuk!!!

hi4 da ne se pritesniava6 za tova!!!
АЗ СЕ ГОРДЕЯ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
vans
Обратна връзка:

Благодаря ти,Hankroum

Мнение от vans »

Hankroum,благодаря,че споделяш опита си!Оказва се , че и аз няма да мога да тръгна без кредит!
Поздрави от България,
Ваня
Заключено