s kredit v Kanada-vazmojno li e?
s kredit v Kanada-vazmojno li e?
Здравейте,казвам се Ваня и вече съм почти на финала на процедурата по емиграция.Очаквам визите от Букурещ.От тук нататък ще имам много въпроси към Вас, уважаеми съфорумци, и много се надявам на вашата помощ!
Първият ми въпрос е много много странен, но аз все пак искам да попитам:
Възможно ли е да пристигнем на канадска земя с изтеглен потребителски кредит в България?
Благодаря прадварително на всички!!!!
Ваня
Първият ми въпрос е много много странен, но аз все пак искам да попитам:
Възможно ли е да пристигнем на канадска земя с изтеглен потребителски кредит в България?
Благодаря прадварително на всички!!!!
Ваня
Ne samo che e vuzmojno, ami v povecheto sluchai e nalojitelno, zashtoto osobeno v nachaloto tuk parite ti hvurchat. Moje da si izteglish zaem i da ostavish niakakva suma po smetkata, koiato da pokriva vnoskite za 1 godina naprimer, moje i za po-malko, a drugite da gi vurnesh sled kato poluchish dohodi ot tuk.
QUI VIVRA, VERRA
Благодаря и на теб, Krssima!!
Привет!
Krssima,благодаря и на теб за бързия отговор.В такъв случай си подготвям документите за заем и започвам да се тревожа за останалите неща!!!
Krssima,благодаря и на теб за бързия отговор.В такъв случай си подготвям документите за заем и започвам да се тревожа за останалите неща!!!
- hankroum
- Обратна връзка:
ne se pritesniavai vob6te - az taka doidoh s jena mi. nikakvi problemi i niamam nikakvi problemi da si go izpla6tam.pra6tam pari na roditelite mi za opredelen period i te gi vnasiat vmesto men.
tova ni be6e edinstvenia variant da doidemtuk!!!
hi4 da ne se pritesniava6 za tova!!!
tova ni be6e edinstvenia variant da doidemtuk!!!
hi4 da ne se pritesniava6 za tova!!!
АЗ СЕ ГОРДЕЯ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
Благодаря ти,Hankroum
Hankroum,благодаря,че споделяш опита си!Оказва се , че и аз няма да мога да тръгна без кредит!
Поздрави от България,
Ваня
Поздрави от България,
Ваня