За този документ доколкото разбрах се попълва и от главният кандидат и от придружаващият, така ли е или не?
И ако да, на 'Demandeur' съпругът ми ли трябва да попълни своите имена (той е придружаващ) или пак аз -главен? и само да сменим имената на моите родители с неговите. Съвсем се обърках
И с това изреждане на адресите за последните 10год. -включва престоят ми в Румъния докато съм учила-че аз не си помня вече адресите на квартирите в които съм била, вие какво писахте?
Благодаря предварително.
ami mai shte triabva da si gi spomnish, zashtoto posle v molbata za
dokumenta za sadimost ot Rumania shte triabva da gi popalnish (pone
pri nas beshe taka)
Току що се връщам от консулски отдел на Румъния, от където ме изпратиха в Консулски отдел на Външно министерство-(опитвам се да си изкарам полицейски сертификат за пребиваването ми в Румъния- 5години). И познайте нищо не направих, казаха ми че дори и да си подам молба-НИЩО НЯМА ДА ПОЛУЧА
Рунъния била близа и защо не отскоча до там-беше отговорът на служителките.
Някой имал ли е този казус? Какво да правя?
Zdraveite i ot men Otnosno documenta za koito pitate, ne trqbva da ima nikakvi prazni poleta.Moje bi e dobre da napi6ete na dopalnitelen list, 4e ste jiveli v Roumanie, no ste zabravili adresite.Az qvno sam propusnala nqkakav period ot vreme za question 11 i mi iskat neobhodimata informazia.Tarpenie i uspeh!
Zdraveite i ot men Otnosno documenta za koito pitate, ne trqbva da ima nikakvi prazni poleta.Moje bi e dobre da napi6ete na dopalnitelen list, 4e ste jiveli v Roumanie, no ste zabravili adresite.Az qvno sam propusnala nqkakav period ot vreme za question 11 i mi iskat neobhodimata informazia.Tarpenie i uspeh!