Renseignements additionnels sur la famille?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Lilyana

Renseignements additionnels sur la famille?

Мнение от Lilyana »

За този документ доколкото разбрах се попълва и от главният кандидат и от придружаващият, така ли е или не?
И ако да, на 'Demandeur' съпругът ми ли трябва да попълни своите имена (той е придружаващ) или пак аз -главен? и само да сменим имената на моите родители с неговите. Съвсем се обърках :(
И с това изреждане на адресите за последните 10год. -включва престоят ми в Румъния докато съм учила-че аз не си помня вече адресите на квартирите в които съм била, вие какво писахте?
Благодаря предварително.
canat

Мнение от canat »

ami mai shte triabva da si gi spomnish, zashtoto posle v molbata za
dokumenta za sadimost ot Rumania shte triabva da gi popalnish (pone
pri nas beshe taka) :?
renata12

Мнение от renata12 »

Трябва да посочиш само град и държава , аз поне така направих /след допитване/
Lilyana

Мнение от Lilyana »

Току що се връщам от консулски отдел на Румъния, от където ме изпратиха в Консулски отдел на Външно министерство-(опитвам се да си изкарам полицейски сертификат за пребиваването ми в Румъния- 5години). И познайте нищо не направих, казаха ми че дори и да си подам молба-НИЩО НЯМА ДА ПОЛУЧА :(
Рунъния била близа и защо не отскоча до там-беше отговорът на служителките.
Някой имал ли е този казус? Какво да правя?
renata12

Мнение от renata12 »

всъщност ти си на вълна документи за Букурещ/ нали така/ - така че там не знам все още как стоят нещата. дай боже да имам и аз тази чест
VALE

Renseignements additionels sur la famille

Мнение от VALE »

Zdraveite i ot men :lol: Otnosno documenta za koito pitate, ne trqbva da ima nikakvi prazni poleta.Moje bi e dobre da napi6ete na dopalnitelen list, 4e ste jiveli v Roumanie, no ste zabravili adresite.Az qvno sam propusnala nqkakav period ot vreme za question 11 i mi iskat neobhodimata informazia.Tarpenie i uspeh! :wink:
VALE

Renseignements additionels sur la famille

Мнение от VALE »

Zdraveite i ot men :lol: Otnosno documenta za koito pitate, ne trqbva da ima nikakvi prazni poleta.Moje bi e dobre da napi6ete na dopalnitelen list, 4e ste jiveli v Roumanie, no ste zabravili adresite.Az qvno sam propusnala nqkakav period ot vreme za question 11 i mi iskat neobhodimata informazia.Tarpenie i uspeh! :wink:
plucky

Мнение от plucky »

В този документ пише, че трябва имената да са и на български. А адресите трябва ли да се пишат и на български?
Je ne pense jamais au futur. Il vient assez tôt.
(Einstein)
Заключено