Моля помогнете ми какво да правя - изнервиха ме до крайност. Да обясня за какво става въпрос: имам ОК на медицинските от 25.08. и на 20.10. минават 8-те седмици срок, който от МОМ ми казаха да чакам, преди да получа покана за виза. На 11.10 писах до Букурещ, че искам да получа поканата за виза по e-mail-а, получих този отговор:
Bonjour,
Votre dossier se trouve dans le bureau de notre agent de visa. Des qu'on a des nouvelles concernant votre dossier vous seriez annonce par courriel ?lectronique.
Meilleures salutations,
Cosmina Dan
Оттогава ни вест, ни кост. Питала съм съфорумци и разбрах, че получават поканите 2-3 дни след като пишат e-mail, дори хора, които имат ОК от септември.
Въпросът ми е да им досаждам ли по-рано от 20.10, или да изчакам да мине и тогава да им пиша пак, (колкото съм изнервена писмото ще е с много остър тон

Моля, помогнете ми кога и какво да им пиша, имам чувството, че съм в девета глуха и не знам дали вече не съм ги ядосала и сега ми го връщат като ме карат да чакам до побъркване. От писмото им разбрах, че местят посолството, но моля и тези, които са получили скоро покана по e-mail, да ми пишат, за да разбера дали все пак има получени покани или съвсем са спрели да работят.
Благодаря на всички, които ми пишат и не пожелавам такова изнервящо чакане на никого![/b]