Kak moga da polzvam Tohiba Lap to kupen v Canada v Bugarsko.
Koi variant e nai dobar i evtin:
- Da si kupia nov Toshiba adapter za 220 V (na moia adapter pishe che e ot 110 do 250V, ne znam dali moje da se polzva v BG)
- Da si kupia dopalnitelno ot 220 kam 110 V adapter
- ili ima drug variant ?
Putane za LAP TP ot Canada v BG ?
Putane za LAP TP ot Canada v BG ?
Never give up !
6tom pi6e taka zna4i moje da se izpolzva i na 110, i na 220 V. Ne e nujno da kupuva6 ni6to drugo.Da si kupia nov Toshiba adapter za 220 V (na moia adapter pishe che e ot 110 do 250V, ne znam dali moje da se polzva v BG)
Edinstvenoto koeto ti triabva e edin prehodnik (ot dolaramata) za da moje6 da go vklu4iv v bulgarskia kontakt
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Нямаш проблеми с лаптопа в България. Жена ми в момента е там със закупен преди това в Калгари. Само си намери крайното кабелче да е за българския стандарат - става с кабел от касетофон. Виж за всеки случай преди това на адаптера дали пише че е за 220/110 V, повечето поддържат и 2-та стандарта.

Embrace your climate change!
Za laptopa
Jey, brato tuk v nasheto sela Calgary ima li otde da si kupia kabel za Bugarsko. Adaptera mi e 220-110V no mi tribva kabel sas shtepsal.7George написа:Нямаш проблеми с лаптопа в България. Жена ми в момента е там със закупен преди това в Калгари. Само си намери крайното кабелче да е за българския стандарат - става с кабел от касетофон. Виж за всеки случай преди това на адаптера дали пише че е за 220/110 V, повечето поддържат и 2-та стандарта.
![]()
![]()
Never give up !
- Дякон Игнатий
Re: Za laptopa
Иди до най-близката доларама и си купи преход-американски към шуко( нашенския ).Виждал съм и тройка-австралииски-европейски-американски.Boris написа:Jey, brato tuk v nasheto sela Calgary ima li otde da si kupia kabel za Bugarsko. Adaptera mi e 220-110V no mi tribva kabel sas shtepsal.7George написа:Нямаш проблеми с лаптопа в България. Жена ми в момента е там със закупен преди това в Калгари. Само си намери крайното кабелче да е за българския стандарат - става с кабел от касетофон. Виж за всеки случай преди това на адаптера дали пише че е за 220/110 V, повечето поддържат и 2-та стандарта.
![]()
![]()
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ