Putane za LAP TP ot Canada v BG ?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Boris

Putane za LAP TP ot Canada v BG ?

Мнение от Boris »

Kak moga da polzvam Tohiba Lap to kupen v Canada v Bugarsko.
Koi variant e nai dobar i evtin:
- Da si kupia nov Toshiba adapter za 220 V (na moia adapter pishe che e ot 110 do 250V, ne znam dali moje da se polzva v BG)
- Da si kupia dopalnitelno ot 220 kam 110 V adapter
- ili ima drug variant ?
Never give up !
Аватар
iliana
Обратна връзка:

Мнение от iliana »

Da si kupia nov Toshiba adapter za 220 V (na moia adapter pishe che e ot 110 do 250V, ne znam dali moje da se polzva v BG)
6tom pi6e taka zna4i moje da se izpolzva i na 110, i na 220 V. Ne e nujno da kupuva6 ni6to drugo.
Edinstvenoto koeto ti triabva e edin prehodnik (ot dolaramata) za da moje6 da go vklu4iv v bulgarskia kontakt
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Noji4kA
Обратна връзка:

Мнение от Noji4kA »

Na LapTop-ite transformatorite rabotiat na vsiakade. Mislia, che niama da imash problem da go polzvash v Bg. Az moiat go polzvam i v Canada i v Bg.
There will always be tomorrow!
Аватар
7George

Мнение от 7George »

Нямаш проблеми с лаптопа в България. Жена ми в момента е там със закупен преди това в Калгари. Само си намери крайното кабелче да е за българския стандарат - става с кабел от касетофон. Виж за всеки случай преди това на адаптера дали пише че е за 220/110 V, повечето поддържат и 2-та стандарта.
:wink: :beer: :beer:
Embrace your climate change!
Boris

Za laptopa

Мнение от Boris »

7George написа:Нямаш проблеми с лаптопа в България. Жена ми в момента е там със закупен преди това в Калгари. Само си намери крайното кабелче да е за българския стандарат - става с кабел от касетофон. Виж за всеки случай преди това на адаптера дали пише че е за 220/110 V, повечето поддържат и 2-та стандарта.
Jey, brato tuk v nasheto sela Calgary ima li otde da si kupia kabel za Bugarsko. Adaptera mi e 220-110V no mi tribva kabel sas shtepsal.
Never give up !
Аватар
Дякон Игнатий

Re: Za laptopa

Мнение от Дякон Игнатий »

Boris написа:
7George написа:Нямаш проблеми с лаптопа в България. Жена ми в момента е там със закупен преди това в Калгари. Само си намери крайното кабелче да е за българския стандарат - става с кабел от касетофон. Виж за всеки случай преди това на адаптера дали пише че е за 220/110 V, повечето поддържат и 2-та стандарта.
Jey, brato tuk v nasheto sela Calgary ima li otde da si kupia kabel za Bugarsko. Adaptera mi e 220-110V no mi tribva kabel sas shtepsal.
Иди до най-близката доларама и си купи преход-американски към шуко( нашенския ).Виждал съм и тройка-австралииски-европейски-американски.
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Аватар
7George

Мнение от 7George »

Не знам за Калгари, но в България ще си намериш лесно такъв кабел.
Та той тука не ти трябва, а и няма как да го пробваш..
Embrace your climate change!
Заключено