Ste imam li problem ma letisteto pri pristiganeto ako nosia

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
vasia

Ste imam li problem ma letisteto pri pristiganeto ako nosia

Мнение от vasia »

Zdraveite, ako nosia po-malko ot 6 000 CAD ste imam li problem s imigracionnite, pri pologenie, 4e im poso4a adresa, na koito otivam?
Aries

Мнение от Aries »

Да, всеки пристигнал с по-малко от 600 000 бива моментално връщан.
play

Мнение от play »

Ne se trevoji,vsi4ko e ustno.Mnogo hora idvat i s po-malko,kato pokazvat fal6ivi bankovi referenzii.Ne e zadaljitelno sa6to da nosi6 i ke6,takiva sumi ke6 tika napravo gi 6okirat.
Аватар
VanBC
Модератор

Re: Ste imam li problem ma letisteto pri pristiganeto ako no

Мнение от VanBC »

vasia написа:Zdraveite, ako nosia po-malko ot 6 000 CAD ste imam li problem s imigracionnite, pri pologenie, 4e im poso4a adresa, na koito otivam?
Най-важното е да не лъжеш - колкото пари носиш, толкова декларирай. В повечето случаи ти вярват на това което казваш и не ти броят парите, но се случва и да ги проверяват и, ако те хванат да лъжеш, може да имаш много големи проблеми.
Obey gravity ... It's the law!
play

Мнение от play »

Da taka e za ni6to ne triabva da se laje,moje da se navlekat mnogo glavobolia.
Junior
Обратна връзка:

Мнение от Junior »

Аз като идвах казах, че нося 450 CAD в себе си и имам повече пари по банкови сметки. Служителката по никакьв начин не реагира и просто написа 450 на формуляра.
Аватар
7George

За парите

Мнение от 7George »

На мене не са ми искали да показвам парите, само написаха във формуляра сумата, която казах. Носех повече от необходимото и бях по федералната процедура, не знам 6000 откъде ги искат по-точно.

Друг е въпросът, че парите тук най-вероятно ще ти трябват, нищо че идваш в Калгари. Така че вземи максимално, освен ако не идваш при някой дето вече работи тук или ще те спонсорира.

Можеш да си носиш и да покажеш банкови карти от България, те тук работят и няма начин да проверят колко има в сметките им.

Моята жена ще пътува на 11 октомври от София за Калгари през Торонто, но през Ванкувър не съм чувал.. :duga:
Embrace your climate change!
Заключено