Ste imam li problem ma letisteto pri pristiganeto ako nosia
Ste imam li problem ma letisteto pri pristiganeto ako nosia
Zdraveite, ako nosia po-malko ot 6 000 CAD ste imam li problem s imigracionnite, pri pologenie, 4e im poso4a adresa, na koito otivam?
Re: Ste imam li problem ma letisteto pri pristiganeto ako no
Най-важното е да не лъжеш - колкото пари носиш, толкова декларирай. В повечето случаи ти вярват на това което казваш и не ти броят парите, но се случва и да ги проверяват и, ако те хванат да лъжеш, може да имаш много големи проблеми.vasia написа:Zdraveite, ako nosia po-malko ot 6 000 CAD ste imam li problem s imigracionnite, pri pologenie, 4e im poso4a adresa, na koito otivam?
Obey gravity ... It's the law!
За парите
На мене не са ми искали да показвам парите, само написаха във формуляра сумата, която казах. Носех повече от необходимото и бях по федералната процедура, не знам 6000 откъде ги искат по-точно.
Друг е въпросът, че парите тук най-вероятно ще ти трябват, нищо че идваш в Калгари. Така че вземи максимално, освен ако не идваш при някой дето вече работи тук или ще те спонсорира.
Можеш да си носиш и да покажеш банкови карти от България, те тук работят и няма начин да проверят колко има в сметките им.
Моята жена ще пътува на 11 октомври от София за Калгари през Торонто, но през Ванкувър не съм чувал.. :duga:
Друг е въпросът, че парите тук най-вероятно ще ти трябват, нищо че идваш в Калгари. Така че вземи максимално, освен ако не идваш при някой дето вече работи тук или ще те спонсорира.
Можеш да си носиш и да покажеш банкови карти от България, те тук работят и няма начин да проверят колко има в сметките им.
Моята жена ще пътува на 11 октомври от София за Калгари през Торонто, но през Ванкувър не съм чувал.. :duga:
Embrace your climate change!