Експозицията на Уорхол в Торонто
- Lub0
- Обратна връзка:
Експозицията на Уорхол в Торонто
Като си говорим за култура, ходихте ли да видите експозицията на Уорхол в Торонто?
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
- Pate Jaki
- Обратна връзка:
В АГО-то е:
http://www.ago.net
Ще я има чак до началото на октомви, та засега го оставям като вариант за по-хладни дни.
За Уорхол като чуя и все се сещам за превъплъщението на актьора във филма "Доорс"
http://www.ago.net
Ще я има чак до началото на октомви, та засега го оставям като вариант за по-хладни дни.
За Уорхол като чуя и все се сещам за превъплъщението на актьора във филма "Доорс"

- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
въпрос на вкус - казало кучето и се облизало под опашката
аз просто изявих мнението си че според мен това не е нито култура, нито изкуство
аз по принуда ходих да гледам изложбата на оня "кристо" дето опакова столове и мостове и каньони и без малко да се скарам зле с тези с които бях отишъл след като се изказах че аз мога по добре да опаковам там една табуретка дето я бяха изложили
аз просто изявих мнението си че според мен това не е нито култура, нито изкуство
аз по принуда ходих да гледам изложбата на оня "кристо" дето опакова столове и мостове и каньони и без малко да се скарам зле с тези с които бях отишъл след като се изказах че аз мога по добре да опаковам там една табуретка дето я бяха изложили

Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
Любо и Мариодои (не се знае к'во дои) - само да не сте се обидили.
ако наистина намирате красота в "луд на шарено се радва" рисунките на Уорхол, то ви признавам че работите на по визша вълна от мен и само мога да ви се радвам.
ако наистина намирате красота в "луд на шарено се радва" рисунките на Уорхол, то ви признавам че работите на по визша вълна от мен и само мога да ви се радвам.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
-
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
...защото това е форум и всеки е свободен да изразява и защитава мнението си. именно за това не ти се сърдя, още повече че за мен Ганьо не е негативен характер а някой който не е купил западния менталитет със все подковите и ако види изпражнение ще го нарече такова.Silverwater56 написа:Не мога да разбера защо подобни ганьовци смятат, че трябва да си натрисат некомпетентното мнение по който и да е въпрос и така гордо да експонират безграничното си невежество...
- Lub0
- Обратна връзка:
Определено има големи попадения, особенно в сериграфиите, едно нещо не трябва да е сложно за да е интересно, напротив повечето гениални неща са прости... Иначе от споменатото течение, за мен Н1 е Рой Лихтенщайн, но неговите творби трябва да се видят на живо, защото снимките обикновенно не излизат сполучливо...
Lub0 for President!
###############
###############
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
тоя не го знам ама ако е един дето е подредил едни пластмаси в музея на чикаго срещу университета ми тоя е още по хахав а тея дето пък са и му сложили работите в музей са съвсем изперкали
аз имам един критерий за изкуство - нещо което не мога да направя аз самия или никога няма да ми хрумне да го правя.
в този ред на мисли, създателите на камък-домашен любимец и на чия пет незнам с к'во са по различни от поп-арта, да не говорим че създателя на опаковката на кемпбъл'с супата е трябвало да го съди
аз имам един критерий за изкуство - нещо което не мога да направя аз самия или никога няма да ми хрумне да го правя.
в този ред на мисли, създателите на камък-домашен любимец и на чия пет незнам с к'во са по различни от поп-арта, да не говорим че създателя на опаковката на кемпбъл'с супата е трябвало да го съди