Браво, не съм съгласен с теб ,че Франция не дава пари за издръжка на Алианса/можа да не е френската държава, а някоя друга организяция/, аз лично съм убеден ,че Алианса може и да се самоиздържа в София, Пловдив и Варна да речем ,но в Плевен ,Казанлък и Стара Загора това е напълно невъзможно, а за наша радост имат добра материална база, която със сигурност е скъпа.Аз не искам да влизам във безмислен спор, лично не съм доволен от това ,че поне 2-3месеца чаках да се събере група, и после толкова за да ми разпечатът сертификатчето, от преподаването съм доволен, учителката беше добра.
Кое ме дразни в АФ- да си заврът графика там където слънце не огрява- сега сме края на юни, а нашите хора сега си търсят мераклии/виж кои месеци са записванията/ и курса почва когато има желаещи/виж кои месеци почват курсовете/- ти да виждаш вариант при които графика е спазен?Аз не.Сега следната ситуация-искам да уча френски, влизам в сайта на АФ/не знам за БГканада има още 5 човека като мен/, виждам графика, и трябва да изчакам до края на лятото да се запиша, и като дойде това време, разбирам че вече има почнал курс, защото са се събрали хора/нашите хора/ и трябва или да загубя няколко часа , които няма да ми бъдат намалени от цената или да чакам нова група
а бе простотия, никва организация ,добре че има няколко учителки съгласни да работят занякои лев допълнително ,и че има мераклии за Канада, иначе са живи загинали.
...мразя мастика без айрян...