Някой пътувал ли е с бебе в такси? Предвижда ли се столче за бебето? Предстои ми пътуване и се притеснявам как ще стигна до летището. Възможно ли е да поръчам такси и да поискам да има столче в него?
Ние сме пътували ама с нашето си столче. Обади се на тези 416–T-A-X-I-C-A-B (416-829-4222) май са нещо като централен телефон за няколко фирми за таксита и ги питай коя от фирмите предлага.
Ние пътувахме с такси до летището, не са ни искали столче. Ако може бебето да седи, трябва да го обезопасите с колан. Но все пак питай такси компанията.
няколко пъти сме ходили с такси до летището - нито сме питали за столче, нито таксиджиите са правили проблем. когато детето беше малко, седеше в някой от нас, иначе - на седалката с колан. виж, какво е мнението на полицията по този въпрос - не знам... по-точно, не ми се ще да знам...
edelwais написа:няколко пъти сме ходили с такси до летището - нито сме питали за столче, нито таксиджиите са правили проблем. когато детето беше малко, седеше в някой от нас, иначе - на седалката с колан. виж, какво е мнението на полицията по този въпрос - не знам... по-точно, не ми се ще да знам...