Бебе и такси

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Бебе и такси

Мнение от Sneji »

Някой пътувал ли е с бебе в такси? Предвижда ли се столче за бебето? Предстои ми пътуване и се притеснявам как ще стигна до летището. Възможно ли е да поръчам такси и да поискам да има столче в него?
Изображение
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Ние сме пътували ама с нашето си столче. Обади се на тези 416–T-A-X-I-C-A-B (416-829-4222) май са нещо като централен телефон за няколко фирми за таксита и ги питай коя от фирмите предлага.
Аватар
sergo66

Мнение от sergo66 »

Ние пътувахме с такси до летището, не са ни искали столче. Ако може бебето да седи, трябва да го обезопасите с колан. Но все пак питай такси компанията.
Аватар
edelwais

Мнение от edelwais »

няколко пъти сме ходили с такси до летището - нито сме питали за столче, нито таксиджиите са правили проблем. когато детето беше малко, седеше в някой от нас, иначе - на седалката с колан. виж, какво е мнението на полицията по този въпрос - не знам... по-точно, не ми се ще да знам...
Пътувахме много, но изобщо ... едва ли.
foxxbatter

Мнение от foxxbatter »

edelwais написа:няколко пъти сме ходили с такси до летището - нито сме питали за столче, нито таксиджиите са правили проблем. когато детето беше малко, седеше в някой от нас, иначе - на седалката с колан. виж, какво е мнението на полицията по този въпрос - не знам... по-точно, не ми се ще да знам...
Позитивно ако генерира входящ тикетo-поток :rotfl:
Аватар
edelwais

Мнение от edelwais »

foxxbatter написа:Позитивно ако генерира входящ тикетo-поток :rotfl:
Е, че входящ ще да е, как аз на тях да им напиша тикет :lol:
Само не ми е ясно, тикета за теб ли е, или за шофьора на таксито?
Пътувахме много, но изобщо ... едва ли.
Заключено