Моля, някой ако има информация за Федералната Процедура за емиграция в Канада, а по-точно ме интерисуват:
-- Времетраене на процедурата
Има ли някаква промяна и ако някои е подал скоро по тази процедура, да ми пише, ако обичате.
Марияна Варна
Ami nie si otkarahme 5 godini bez 3 meseca. Sega po noiwq zakon bi trqbwalo da stane po-byrzo, no me symnqwa s tolkowa mnogo zatlacheni dosieta ot predhodni godini. Po-dobriq variant e Quebec, a posle kydeto ti widqt ochite. Za smetka na towa shte znaesh 2 ezika .
по лесно е само това, че се минава само с английски, нищо друго няма като предимство, много време 4 - 5 години и много, много по-вече пари.. така, че и не забравай, че ще работиш с румънци технически сътрудници в канадска администрация
Стана ми интересно за какъв нов закон говори борисс. за федералната къде се подаваха документи , не става ли във Виена - там гледам нещо по кратки сроковете
BLAGODARYA ZA INFOTO!
NO MI SE STRUVA,CHE VSICHKI,KOITO STE MI PISALI STE PODAVALI DOKUMENTY PREDI GODINI.BYAH NA KONSULTATZIYA PRI EDIN TIP,KOYTO SE ZANIMAVA S DOKUMENTY Y CANADA-TA CHOVEKAT KAZA,CHE V MOMENTA EDNAKVO BARZO STAVALO Y ZA 2TE CHASTY.
NO UVY-OT NIKOGO NEPOTVARDENA INFORMATZIYA.
OSVEN TOVA MN PROTIVORECHIVA E INFORMATZIYATA OTNOSNO KANDIDATSVANETO PREZ VIENA ZA FEDERALNATA CHAST .DO KOLKOTO RAZBRAH - NYAMA DA ME VARNAT OTV VIENA,NO PO PRAVYLO NE MOJE.
Az minah prez Bukuresht predi godina t.e. sam oshte sravnitelno 'priasna'.
Vaprosnia tip te kachva na kolichkata. V Bukuresht barzo (osven sponsoriranite kandidati) minavat samo tia s job offer. Toku shto saforumnik mina za polovin godina...Az minah za 11 mes.
Kandidatstvai prez Kvebek - ne ti triabva taia belia Federalnata...I do Bukuresht za interview ne ti se hodi (ako se naloji) - VErvai mi....Shtot tuku vij te osadili za ubiistvo na Rumanski biurokrat vmesto da ti dadat PR...
Здравей!Да,от Виена няма да те върнат!Само по служебен път ще ти изпратят досието към Букурещ без да разбереш дори.Нямам идея какъв е този тип ,който ти е обяснил,че еднакво бързо се развиват нещата.Единствената идея е да ти прибере парите.Чака се 4 години и това е!