HELP ME Федерална Процедура HELP ME

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
shaw pigu

HELP ME Федерална Процедура HELP ME

Мнение от shaw pigu »

:?: :?: :?: Моля, някой ако има информация за Федералната Процедура за емиграция в Канада, а по-точно ме интерисуват:
-- Времетраене на процедурата
Има ли някаква промяна и ако някои е подал скоро по тази процедура, да ми пише, ако обичате.
Марияна Варна
:?: :?: :?:
**Варна**
Аватар
Kirilius
Обратна връзка:

Мнение от Kirilius »

Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Мнение от PoLuX »

И по-точно тук:

Application Processing Times

Гледаш сроковете за Букурещ (бая месеци са...).
boriss

Мнение от boriss »

Ami nie si otkarahme 5 godini bez 3 meseca. Sega po noiwq zakon bi trqbwalo da stane po-byrzo, no me symnqwa s tolkowa mnogo zatlacheni dosieta ot predhodni godini. Po-dobriq variant e Quebec, a posle kydeto ti widqt ochite. Za smetka na towa shte znaesh 2 ezika :lol: .
Аватар
fandjo
Обратна връзка:

Мнение от fandjo »

по лесно е само това, че се минава само с английски, нищо друго няма като предимство, много време 4 - 5 години и много, много по-вече пари.. така, че и не забравай, че ще работиш с румънци технически сътрудници в канадска администрация :roll:
dobrolub
Обратна връзка:

Мнение от dobrolub »

Стана ми интересно за какъв нов закон говори борисс. за федералната къде се подаваха документи , не става ли във Виена - там гледам нещо по кратки сроковете
Аватар
fandjo
Обратна връзка:

Мнение от fandjo »

за българи и постоянно пребиваващи в България за по-вече от 6 месеца само в Букурещ :?
shaw pigu

Мнение от shaw pigu »

BLAGODARYA ZA INFOTO!
NO MI SE STRUVA,CHE VSICHKI,KOITO STE MI PISALI STE PODAVALI DOKUMENTY PREDI GODINI.BYAH NA KONSULTATZIYA PRI EDIN TIP,KOYTO SE ZANIMAVA S DOKUMENTY Y CANADA-TA CHOVEKAT KAZA,CHE V MOMENTA EDNAKVO BARZO STAVALO Y ZA 2TE CHASTY.
NO UVY-OT NIKOGO NEPOTVARDENA INFORMATZIYA.
OSVEN TOVA MN PROTIVORECHIVA E INFORMATZIYATA OTNOSNO KANDIDATSVANETO PREZ VIENA ZA FEDERALNATA CHAST .DO KOLKOTO RAZBRAH - NYAMA DA ME VARNAT OTV VIENA,NO PO PRAVYLO NE MOJE.
**Варна**
BabaPena

Мнение от BabaPena »

Az minah prez Bukuresht predi godina t.e. sam oshte sravnitelno 'priasna'.

Vaprosnia tip te kachva na kolichkata. V Bukuresht barzo (osven sponsoriranite kandidati) minavat samo tia s job offer. Toku shto saforumnik mina za polovin godina...Az minah za 11 mes.

Kandidatstvai prez Kvebek - ne ti triabva taia belia Federalnata...I do Bukuresht za interview ne ti se hodi (ako se naloji) - VErvai mi....Shtot tuku vij te osadili za ubiistvo na Rumanski biurokrat vmesto da ti dadat PR...

Sas zdrave!
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

Здравей!Да,от Виена няма да те върнат!Само по служебен път ще ти изпратят досието към Букурещ без да разбереш дори.Нямам идея какъв е този тип ,който ти е обяснил,че еднакво бързо се развиват нещата.Единствената идея е да ти прибере парите.Чака се 4 години и това е!
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
Заключено