куфари

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
star_1

куфари

Мнение от star_1 »

къде във варна се продават здрави и не много скъпи куфари?Гледах в Метро едни ама много им нямам вяра...
за сега в България ................до кога ли???
Sorento

Мнение от Sorento »

Голям проблем имаш.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

вземи си има супер здрави чували от Илиенци, големи и побират всичко. тъкмо кат кацнеш тука отдалеч ще се вижда отде идеш :D
майтап настрана ама тук няколоко пъти на Пиърсън съм виждал българи да си чекират подобни чували :lol:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
SLAVARIO

Мнение от SLAVARIO »

Не взимайте от метро.По-фалшиви куфари няма,ако изобщо се наричат куфари. :idea: :?: :beer: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :nenam:
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Мнение от PoLuX »

Мен ако питате, купете си сакове, че после ще се чудите къде да си ги врете тия куфари...
А и като се опаковат саковете, са не по-лоши от куфар. Само дето по-трудно се носят (предполагам).
sirius
Обратна връзка:

Мнение от sirius »

Аз изпратих един човек със евтини сакове. Наистина, един веднага се цепна, но като се завият със фолиото издържат до местоназначението. Изобщо, бели кахъри :lol:
DCS-31Oct2005
инт-вю-14Апр06;върнатза фр.(1г)
16Nov06 атестасион;17Nov06>Виена
1Дек06 тел.инт-ю-ОК
11Jan07 сертиф-т;26Jan>Бук-щ
18Jun07баркодове
10Jul07 медиц(3АвгВИТА 27авг-ОК)
11Sep07-покана за виза
18Oct07-виза
6Nov07-Vancouver
Аватар
totev

Мнение от totev »

намери си здрави кашони, после ползвай количките на летището :wink:
здрав куфар в БГ не съм намирал, смешна случка от преди няколко месеца беше, че намерих магазин в Пловдив с голям надпис че стоката е българска и това е фирмен магазин.харесах си един куфар ,сравнително скъп и питам продавачката, къде им е фабриката/от любопитсво към родното стопанство/, а оная ми вика-не знам, е нали вие сте производителите.....
два полета и вече беше за хвърляне-70лв-за няма и 24часа :D
...мразя мастика без айрян...
Аватар
JoroF

Мнение от JoroF »

kogato idvah nasam /Ca/i az se chudeh s kakvo dasi prenesa bagaja ,sak,kufar li .izbrah sakove kato po leki /saga s tia 23kg/i lesno mogat dase sgavat i ne zaemat miasto .napraviha mi gi po porachka v edno atelie kadeto shiat brizenti za Tir-ove i navesi za zavedeniata .napraviha mi gi po razmeri kakvito az iskah ,bez da nadhvarliam razreshenia sbor .materiala e sashtia ot koito se praviat brizentite /dumata ne e mnogo pravilna / na kamionite ,nepromokaem ,triabva da go srejesh za da se skasa .za drajki izpolzvah lenta s koiato se zakrepvat tovarite na kamionite ,tova imah po raka .lentata ima iakost na opan 4000kg :D ,dosega ne se e skasala . ot vatre bagaja beshe stegnat s kolani ot avtomobil,za da ne se natovarvat chipovete .i nakraia vsichko opakovano v 10 plasta strech folio ot nai debeloto ,s koeto opakovat paleta s tuhli.po 15 min na sak mi biaha nujni za da gi razopakovam .niamah nikakvi problemi s bagaja
THE LAST LINE OF DEFENSE
PAVLINAP

Мнение от PAVLINAP »

JoroF написа:kogato idvah nasam /Ca/i az se chudeh s kakvo dasi prenesa bagaja ,sak,kufar li .izbrah sakove kato po leki /saga s tia 23kg/i lesno mogat dase sgavat i ne zaemat miasto .napraviha mi gi po porachka v edno atelie kadeto shiat brizenti za Tir-ove i navesi za zavedeniata .napraviha mi gi po razmeri kakvito az iskah ,bez da nadhvarliam razreshenia sbor .materiala e sashtia ot koito se praviat brizentite /dumata ne e mnogo pravilna / na kamionite ,nepromokaem ,triabva da go srejesh za da se skasa .za drajki izpolzvah lenta s koiato se zakrepvat tovarite na kamionite ,tova imah po raka .lentata ima iakost na opan 4000kg :D ,dosega ne se e skasala . ot vatre bagaja beshe stegnat s kolani ot avtomobil,za da ne se natovarvat chipovete .i nakraia vsichko opakovano v 10 plasta strech folio ot nai debeloto ,s koeto opakovat paleta s tuhli.po 15 min na sak mi biaha nujni za da gi razopakovam .niamah nikakvi problemi s bagaja
Ти си го бетонирал :lol: :beer:
Аватар
JoroF

Мнение от JoroF »

betonirai si go i tvoia che da neti pristigne v nailonovi torbichki.ima i takiva sluchai.
THE LAST LINE OF DEFENSE
Аватар
iliana
Обратна връзка:

Мнение от iliana »

Цлед такова "бетониране" какво ли става ако ви помолиат да ги отворите на митницата :?: :?: :?:
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
nobleman

Мнение от nobleman »

SLAVARIO написа:Не взимайте от метро.По-фалшиви куфари няма,ако изобщо се наричат куфари.
:idea: :?: :beer: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :nenam:
:roll: 6to???? Az ot Metro si kupih pred koledno 6 kufara i te otzelyaha do Vancouver!! Taka 4e, ne vijdam kakav e problema!!! E, ako mu se davat masa pari za skapi kufari -o.k. da si gi kupuva. Li4no az se 4udya :nenam: kakvo da gi prava sega tezi kufari, samo mi pre4at v garderoba.
Аватар
Bily T

Мнение от Bily T »

ето намерих ти куфари звезда1 купувай и ще черпиш:
http://www.atg-apa.net/samsonite_new.htm
NO PAIN NO GAIN
PAVLINAP

Мнение от PAVLINAP »

JoroF написа:betonirai si go i tvoia che da neti pristigne v nailonovi torbichki.ima i takiva sluchai.
Така смятам да направя и ние ще ги шием по поръчка :lol: ,ще видим какво ще стане,но си прав,ако искаш да ти е цял багажа трябва да го бетонираш.
Заключено