куфари
куфари
къде във варна се продават здрави и не много скъпи куфари?Гледах в Метро едни ама много им нямам вяра...
за сега в България ................до кога ли???
-
- Обратна връзка:
Аз изпратих един човек със евтини сакове. Наистина, един веднага се цепна, но като се завият със фолиото издържат до местоназначението. Изобщо, бели кахъри 

DCS-31Oct2005
инт-вю-14Апр06;върнатза фр.(1г)
16Nov06 атестасион;17Nov06>Виена
1Дек06 тел.инт-ю-ОК
11Jan07 сертиф-т;26Jan>Бук-щ
18Jun07баркодове
10Jul07 медиц(3АвгВИТА 27авг-ОК)
11Sep07-покана за виза
18Oct07-виза
6Nov07-Vancouver
инт-вю-14Апр06;върнатза фр.(1г)
16Nov06 атестасион;17Nov06>Виена
1Дек06 тел.инт-ю-ОК
11Jan07 сертиф-т;26Jan>Бук-щ
18Jun07баркодове
10Jul07 медиц(3АвгВИТА 27авг-ОК)
11Sep07-покана за виза
18Oct07-виза
6Nov07-Vancouver
намери си здрави кашони, после ползвай количките на летището
здрав куфар в БГ не съм намирал, смешна случка от преди няколко месеца беше, че намерих магазин в Пловдив с голям надпис че стоката е българска и това е фирмен магазин.харесах си един куфар ,сравнително скъп и питам продавачката, къде им е фабриката/от любопитсво към родното стопанство/, а оная ми вика-не знам, е нали вие сте производителите.....
два полета и вече беше за хвърляне-70лв-за няма и 24часа

здрав куфар в БГ не съм намирал, смешна случка от преди няколко месеца беше, че намерих магазин в Пловдив с голям надпис че стоката е българска и това е фирмен магазин.харесах си един куфар ,сравнително скъп и питам продавачката, къде им е фабриката/от любопитсво към родното стопанство/, а оная ми вика-не знам, е нали вие сте производителите.....
два полета и вече беше за хвърляне-70лв-за няма и 24часа

...мразя мастика без айрян...
kogato idvah nasam /Ca/i az se chudeh s kakvo dasi prenesa bagaja ,sak,kufar li .izbrah sakove kato po leki /saga s tia 23kg/i lesno mogat dase sgavat i ne zaemat miasto .napraviha mi gi po porachka v edno atelie kadeto shiat brizenti za Tir-ove i navesi za zavedeniata .napraviha mi gi po razmeri kakvito az iskah ,bez da nadhvarliam razreshenia sbor .materiala e sashtia ot koito se praviat brizentite /dumata ne e mnogo pravilna / na kamionite ,nepromokaem ,triabva da go srejesh za da se skasa .za drajki izpolzvah lenta s koiato se zakrepvat tovarite na kamionite ,tova imah po raka .lentata ima iakost na opan 4000kg
,dosega ne se e skasala . ot vatre bagaja beshe stegnat s kolani ot avtomobil,za da ne se natovarvat chipovete .i nakraia vsichko opakovano v 10 plasta strech folio ot nai debeloto ,s koeto opakovat paleta s tuhli.po 15 min na sak mi biaha nujni za da gi razopakovam .niamah nikakvi problemi s bagaja

THE LAST LINE OF DEFENSE
Ти си го бетониралJoroF написа:kogato idvah nasam /Ca/i az se chudeh s kakvo dasi prenesa bagaja ,sak,kufar li .izbrah sakove kato po leki /saga s tia 23kg/i lesno mogat dase sgavat i ne zaemat miasto .napraviha mi gi po porachka v edno atelie kadeto shiat brizenti za Tir-ove i navesi za zavedeniata .napraviha mi gi po razmeri kakvito az iskah ,bez da nadhvarliam razreshenia sbor .materiala e sashtia ot koito se praviat brizentite /dumata ne e mnogo pravilna / na kamionite ,nepromokaem ,triabva da go srejesh za da se skasa .za drajki izpolzvah lenta s koiato se zakrepvat tovarite na kamionite ,tova imah po raka .lentata ima iakost na opan 4000kg,dosega ne se e skasala . ot vatre bagaja beshe stegnat s kolani ot avtomobil,za da ne se natovarvat chipovete .i nakraia vsichko opakovano v 10 plasta strech folio ot nai debeloto ,s koeto opakovat paleta s tuhli.po 15 min na sak mi biaha nujni za da gi razopakovam .niamah nikakvi problemi s bagaja

SLAVARIO написа:Не взимайте от метро.По-фалшиви куфари няма,ако изобщо се наричат куфари.
:idea:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:nenam:

- Bily T
ето намерих ти куфари звезда1 купувай и ще черпиш:
http://www.atg-apa.net/samsonite_new.htm
http://www.atg-apa.net/samsonite_new.htm
NO PAIN NO GAIN