Предварително благодаря на всички, които ще се включат с отговори по темата! Пожелавам ви приятна и успешна седмица!

Най-добре е в БРОЙ, чековете с нищо няма да ти помогнат, а само ще ти отворят допълнително работа и ще можеш да си ползваш парите които си затворила в чекове след определен период от време (мисля около седмица)Gerry написа:Моля, посъветвайте ме, как е най-добре да постъпя?
Парите в пътнически чeкове могат да се използват веднага. Не се чака нищо. Освен това, както е описала tochica, ако изгубиш чековете или ти ги откраднат може да си възстановиш парите. В брой се сещаш доколко ще бъде успешно.LaRue написа:Най-добре е в БРОЙ, чековете с нищо няма да ти помогнат, а само ще ти отворят допълнително работа и ще можеш да си ползваш парите които си затворила в чекове след определен период от време (мисля около седмица)Gerry написа:Моля, посъветвайте ме, как е най-добре да постъпя?
Пътническите чекове на Томас Кук също вървят без проблеми.Gerry написа:... Доколкото разбрах, най-подходящи за ползване в Канада са пънтическите чекове на American Express...