Интервю днес 15.12.

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
grobari

Интервю днес 15.12.

Мнение от grobari »

Днес от 9.00 беше нашето интервю. Поканиха ни да влезем в сградата в 8.55 ч. Изчакахме на етаж минус 1 до 9.15, когато бяхме поканени. Мадам Орнер беше в добро разположение на духа, посрещна ни, ръкува се, представи се и попита дали можем да си говорим на френски. Започна със сверка на паспортите, като поиска и документ, от който да е видно моминското ми име /акт за раждане/. Продължихме основно по формулярите, малко английски, като наблегнах, че не го говоря с добро произношение, продължихме на френски. Въпроси за работата и обучението, но много в общи, изискващи отговори по 2-3 думи. Въпроси към втория кандидат - същите. Въпрос какво знаете за Квебек. Казах, че знам за историята, географията и икономиката, както и някои интересни факти, какво точно иска да чуе. Попита кои са интересните факти и заговорихме за гробища и т.н. Попита какво смятам да работя в Квебек, и аз - тъй като работя на Централни софийски гробища, й казах, че за мен има работа във всеки град по света. Тя се усмихна и се съгласи.
В заключение: симпатина, с чувство за хумор, прецизна. Интервюто беше успешно, без изрични въпроси и заяждане. Малко повиши тон, защото не разбра какво точно работи съпругът ми, но след като се намеси преводачката и обясни - отново пренина на нормални децибели.
Пожелахме и Весела Коледа, а тя на нас- бон шанс.
Излязохме 1 минута преди 10.00 ч.
бъди красив труп!
stephie
Обратна връзка:

Мнение от stephie »

Честито :beer: :beer:

Успех и по-нататък в процедурата!!!
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

ЕВАЛА!
Хич не обичам тази фраза, но.... "Казвах ви аз..." :)
Ей, много се радвам за вас. Поздрави и да почерпите....
Ще ходим ли на изпит довечера... или ще се черпим? :lol:
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

И сега като се поче едно :partytime: :partytime: :beer2: :drink: :beer2: :drink: , после :haplio: и пак :beer2: :drink: , може и малко :cat: и пак наново :partytime: :drink: :beer2: :partytime: :partysmiley: Браво, браво :lol:
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

Браво, хора
Честито и от мен
късмет и мноого успех
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
Аватар
grobari

Мнение от grobari »

Мерси за поздравленията. Госпожата е в предколедно настроение, преводачката е много симпатична, дори мога да кажа направо яка!
Изкефи ни и гледа да измъква кандидатите, ако стане напечено. Изобщо, само 10 минути ми трепереха кракато под бюрото. През останалото време всичко бше приятно и пак повтарям - с чувсто на хумор! :smokin:
бъди красив труп!
haimana

Мнение от haimana »

Браво, само така и успех нататък
pipon

Re: Интервю днес 15.12.

Мнение от pipon »

bravo ne che neshto ama e sega she vi sa ebne mamata ot chakane sled kato znaete che ste s eniniq krak v canada :smhair1:
Аватар
grobari

Мнение от grobari »

:beer:
бъди красив труп!
timmon
Обратна връзка:

Мнение от timmon »

Е айде Честито и от нас! :tuut:
Аватар
grobari

Мнение от grobari »

А на вас много стискаме палци утре.
От колко часа сте?
бъди красив труп!
vnenovbg
Обратна връзка:

Мнение от vnenovbg »

Честито и успех и от нас !!!!! :beer: :beer: :beer:
Всеки прави , каквото може !
timmon
Обратна връзка:

Мнение от timmon »

ами около 11
nobleman

Re: Интервю днес 15.12.

Мнение от nobleman »

grobari написа: Попита какво смятам да работя в Квебек, и аз - тъй като работя на Централни софийски гробища, й казах, че за мен има работа във всеки град по света. Тя се усмихна и се съгласи.
....и аз, и аз... съм сагласен!!!! Ама да не дава Господ да се срещаме с теб :smhair1: на работното ти място!

Иначе, честито за сертификатите! :beer2: !!
И след време и визи!
Аватар
grobari

Мнение от grobari »

А, сертификатите януари. Сега ни даде само писмо, с което да продължим процедурата.
бъди красив труп!
Заключено