Интервю днес 15.12.
Интервю днес 15.12.
Днес от 9.00 беше нашето интервю. Поканиха ни да влезем в сградата в 8.55 ч. Изчакахме на етаж минус 1 до 9.15, когато бяхме поканени. Мадам Орнер беше в добро разположение на духа, посрещна ни, ръкува се, представи се и попита дали можем да си говорим на френски. Започна със сверка на паспортите, като поиска и документ, от който да е видно моминското ми име /акт за раждане/. Продължихме основно по формулярите, малко английски, като наблегнах, че не го говоря с добро произношение, продължихме на френски. Въпроси за работата и обучението, но много в общи, изискващи отговори по 2-3 думи. Въпроси към втория кандидат - същите. Въпрос какво знаете за Квебек. Казах, че знам за историята, географията и икономиката, както и някои интересни факти, какво точно иска да чуе. Попита кои са интересните факти и заговорихме за гробища и т.н. Попита какво смятам да работя в Квебек, и аз - тъй като работя на Централни софийски гробища, й казах, че за мен има работа във всеки град по света. Тя се усмихна и се съгласи.
В заключение: симпатина, с чувство за хумор, прецизна. Интервюто беше успешно, без изрични въпроси и заяждане. Малко повиши тон, защото не разбра какво точно работи съпругът ми, но след като се намеси преводачката и обясни - отново пренина на нормални децибели.
Пожелахме и Весела Коледа, а тя на нас- бон шанс.
Излязохме 1 минута преди 10.00 ч.
В заключение: симпатина, с чувство за хумор, прецизна. Интервюто беше успешно, без изрични въпроси и заяждане. Малко повиши тон, защото не разбра какво точно работи съпругът ми, но след като се намеси преводачката и обясни - отново пренина на нормални децибели.
Пожелахме и Весела Коледа, а тя на нас- бон шанс.
Излязохме 1 минута преди 10.00 ч.
бъди красив труп!
Мерси за поздравленията. Госпожата е в предколедно настроение, преводачката е много симпатична, дори мога да кажа направо яка!
Изкефи ни и гледа да измъква кандидатите, ако стане напечено. Изобщо, само 10 минути ми трепереха кракато под бюрото. През останалото време всичко бше приятно и пак повтарям - с чувсто на хумор! :smokin:
Изкефи ни и гледа да измъква кандидатите, ако стане напечено. Изобщо, само 10 минути ми трепереха кракато под бюрото. През останалото време всичко бше приятно и пак повтарям - с чувсто на хумор! :smokin:
бъди красив труп!
Re: Интервю днес 15.12.
bravo ne che neshto ama e sega she vi sa ebne mamata ot chakane sled kato znaete che ste s eniniq krak v canada :smhair1:
Re: Интервю днес 15.12.
....и аз, и аз... съм сагласен!!!! Ама да не дава Господ да се срещаме с теб :smhair1: на работното ти място!grobari написа: Попита какво смятам да работя в Квебек, и аз - тъй като работя на Централни софийски гробища, й казах, че за мен има работа във всеки град по света. Тя се усмихна и се съгласи.
Иначе, честито за сертификатите! :beer2: !!
И след време и визи!