От Квебек в Торонто /или другаде във федералната част/
-
От Квебек в Торонто /или другаде във федералната част/
Ако от Квебек решим да се преместим някъде във федералната част ще има ли някакви проблеми? Трябва ли да се изкарват някакви нови документи? Въобще как стоят нещата при такова преместване? Много ще се радвам да ми помогнете с информация.
-
-
Прочети това:
http://www.bgcanada.com/portal/index.ph ... icle&id=20
http://www.bgcanada.com/portal/index.ph ... icle&id=20
-
-
Подготвям се за Канада искам помощ
Здравейте, по гореспоменатия въпрос се чудя дали не е по-лесно да се кандидатства за Квебек и после директно да се отиде в Торонто. Имам нужда от инфо и савет. Все пак за Квебек има по малко бюрократщина, документи и представяне на по-малко пари. Но как ще ги лъжа, че искам в Квебек, пак после в Торонто да отида направо. Не ми е ясно трябва ли да поживея в Квебек първо? И как ти определят къде сте се настаниш като пристигнеш. Много моля да си кажете всичко дето знаете по вапроса. 

- Ivet
- Обратна връзка:
Re: Подготвям се за Канада искам помощ
Ама то е казано всичко по въпроса и то поне 100 пъти, четете, бе хора. Народа е казал "Помогни си сам, за да ти помогне и Господ!"priest написа:...Но как ще ги лъжа, че искам в Квебек, пак после в Торонто да отида направо. Не ми е ясно трябва ли да поживея в Квебек първо? И как ти определят къде сте се настаниш като пристигнеш. Много моля да си кажете всичко дето знаете по вапроса.
Let it go...
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
tuk ima tarsachka:priest написа:Ако ще ми отговаряте с чети, а не марзелувай по добре сложете линк. Изтекоха ми очите от четене и пак не намирам конкретни отговори.
http://www.bgcanada.com/pforum/search.php
a ti ako se otkazvash tolkova lesno po dobre si sedi v BGto

Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Re: Подготвям се за Канада искам помощ
По-ресно е да кандидатстваш в Квебек, но за интервюто трябва да учиш френски. Можеш само да казнеш в Монреал и там да си оформиш документите на летището, и след това директно на Запад. Можеш и директно да кацнеш в Торонто например и обикновено няма проблеми, ама ако те питат защо си с по-малко пари (нали за Квебек ти трябват по-малко пари) трябва евентуално да обясняваш. Винаги можеш да кажеш че кацаш при приятел, на който ще погостуваш малко и след това той ще те заведе в Квебек. Обикновено няма проблеми. Никой не ти определя къде ще се настаниш като пристигнеш.
За останалите - аз с търсачката не съм откривала неща, които съм търсила и които съм знаела, че са писани. Не винаги може да се налучка правилната ключова дума. В неговия случай - по коя ключова
дума да търси, за да му излезе това, за което е питал?
За останалите - аз с търсачката не съм откривала неща, които съм търсила и които съм знаела, че са писани. Не винаги може да се налучка правилната ключова дума. В неговия случай - по коя ключова
дума да търси, за да му излезе това, за което е питал?
priest написа:Здравейте, по гореспоменатия въпрос се чудя дали не е по-лесно да се кандидатства за Квебек и после директно да се отиде в Торонто. Имам нужда от инфо и савет. Все пак за Квебек има по малко бюрократщина, документи и представяне на по-малко пари. Но как ще ги лъжа, че искам в Квебек, пак после в Торонто да отида направо. Не ми е ясно трябва ли да поживея в Квебек първо? И как ти определят къде сте се настаниш като пристигнеш. Много моля да си кажете всичко дето знаете по вапроса.