Някой получил ли е виза скоро?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
valya
Обратна връзка:

Някой получил ли е виза скоро?

Мнение от valya »

Моят паспорт отлежава в Букурещ от 01.06.
Petur

Мнение от Petur »

Ами нормално, сега го очаквай да дойде всеки момент, аз чаках един месец, но дойде, не се притеснявай, пощите са понякога виновни за забавяне, а и зависи с какво си пратила паспорта. Аз получих моя преди две седмици.
Аватар
didi-did

Мнение от didi-did »

А как изпратихте паспортите си до Букурещ? С куриерски служби, или с български пощи? :?:
Животът не се измерва с броя вдишвания,а с моментите,които спират дъхът ни !

http://scandalni.com/wp-content/uploads ... ney400.jpg
Petur

Мнение от Petur »

S DHL
Аватар
Bimba

Мнение от Bimba »

Ние изпратихме паспортите с UPS на 15,06 и днес 23,06 се върнаха с визи в тях цената ни беше 47,00 на отиване и 58 на връщане
bambiv

Мнение от bambiv »

Bimba написа:Ние изпратихме паспортите с UPS на 15,06 и днес 23,06 се върнаха с визи в тях цената ни беше 47,00 на отиване и 58 на връщане
Bravo, tova dosta e burzo. Imahte li niakakvi pechati i vizi v pasportite?
Pritesniavame se za edno hodene do Kuwait mesec January 2005, a se govori za niakavi proverki i zabavyane.
valval

Мнение от valval »

ami az imam strahno mnogo pe4ati za zadgrani4ni putuvaniq))tazi Irina(razpitvashtata) na interviuto naptavo i izpadaxa o4ite i s ujas me popita kakuv e tozi pe4et?????/ da ne bi da sum xodila v Emirstvata????????? a az bqx na ekskurziq do Egipet))))ne znam kakvo im pre4at nashtite putuvaniq vse pak?) :lol:
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Няма значение какви печати имате из паспортите, какви са тез неща пък сега.
valval

Мнение от valval »

ami ne znam kakvi sa tiq raboti,no naistina pitat!!2 dni predi interviuto du6terq mi xodi do istanbul(se6tate se ,nali--abiturientski toaleti :lol: ) i tazi Irina s ujas popita kakvo e pravila tq tam?????izlugax q suotvetno... i zashto pitat? moje da e samo li4en interes,,ne znam, no men dosta me razpitva za vseki pe4at...i pak su4ineniq ot moq strana :D
borsay

zastho pitat?

Мнение от borsay »

Kak zastho vi pitat za kakvo ste hodili v islyamski darzavi! da ne bi da ste zabravili 11.09.?
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Глупости колкото искате, моля Ви не се стресирайте за нищо. Дори и да Ви питат, какво ще Ви стресира да отговорите. Какъв е проблема, нали сме нацията дето сме много умни, какво се стряскате.
Моля без стресови ситуации българи, ние сме опасни.... :D
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Глупости колкото искате, моля Ви не се стресирайте за нищо. Дори и да Ви питат, какво ще Ви стресира да отговорите. Какъв е проблема, нали сме нацията дето сме много умни, какво се стряскате.
Моля без стресови ситуации българи, ние сме опасни.... :D
RABO

hi

Мнение от RABO »

Polutshili e nqkoi skoro vizi nie tshakame ot 01.06 i za sega nishto.
Kakvo li stava v Bukoresht ?
Obagdah se nqkolko pati i vse mi kazvat v nai skoro vreme shte gi ispratqt :evil:
Prosto vetshe IZKREIZVAM :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:.Vetshe si mislq tshe si igraqt s nervite na horata.
Аватар
admin

Мнение от admin »

Аз получих паспортите с визите на 30.06 а бях ги пратил на 08.06 с DHL.
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

А като си ги пратил с DHL, поинтересували се от този, който ти е взел пратката, каде са ти документите изобщо, че всяваш смут тук между хората.
Заключено