Някой получил ли е виза скоро?
Някой получил ли е виза скоро?
Моят паспорт отлежава в Букурещ от 01.06.
А как изпратихте паспортите си до Букурещ? С куриерски служби, или с български пощи? 

Животът не се измерва с броя вдишвания,а с моментите,които спират дъхът ни !
http://scandalni.com/wp-content/uploads ... ney400.jpg
http://scandalni.com/wp-content/uploads ... ney400.jpg
Bravo, tova dosta e burzo. Imahte li niakakvi pechati i vizi v pasportite?Bimba написа:Ние изпратихме паспортите с UPS на 15,06 и днес 23,06 се върнаха с визи в тях цената ни беше 47,00 на отиване и 58 на връщане
Pritesniavame se za edno hodene do Kuwait mesec January 2005, a se govori za niakavi proverki i zabavyane.
ami az imam strahno mnogo pe4ati za zadgrani4ni putuvaniq))tazi Irina(razpitvashtata) na interviuto naptavo i izpadaxa o4ite i s ujas me popita kakuv e tozi pe4et?????/ da ne bi da sum xodila v Emirstvata????????? a az bqx na ekskurziq do Egipet))))ne znam kakvo im pre4at nashtite putuvaniq vse pak?) 

-
ami ne znam kakvi sa tiq raboti,no naistina pitat!!2 dni predi interviuto du6terq mi xodi do istanbul(se6tate se ,nali--abiturientski toaleti
) i tazi Irina s ujas popita kakvo e pravila tq tam?????izlugax q suotvetno... i zashto pitat? moje da e samo li4en interes,,ne znam, no men dosta me razpitva za vseki pe4at...i pak su4ineniq ot moq strana 

zastho pitat?
Kak zastho vi pitat za kakvo ste hodili v islyamski darzavi! da ne bi da ste zabravili 11.09.?
-
-
hi
Polutshili e nqkoi skoro vizi nie tshakame ot 01.06 i za sega nishto.
Kakvo li stava v Bukoresht ?
Obagdah se nqkolko pati i vse mi kazvat v nai skoro vreme shte gi ispratqt
Prosto vetshe IZKREIZVAM
.Vetshe si mislq tshe si igraqt s nervite na horata.
Kakvo li stava v Bukoresht ?
Obagdah se nqkolko pati i vse mi kazvat v nai skoro vreme shte gi ispratqt

Prosto vetshe IZKREIZVAM

-