La Rue

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
neli78

La Rue

Мнение от neli78 »

molia ,koito e bil na interview pri G-n La Rue da spodeli-valnuva me mnogo-poneje drugata sedmica sam na interview i toi ste e izpitvastia-blagodaria
l5

hi

Мнение от l5 »

Nashi poznati sa bili pri g-n LaRue i ni razpraviaha na dalgo i na shiroko :toi e chovek koito ne obicha praznite prikazki i pri pochti vsichki e kazval otgovariaite mi toichno na vaprosa i samo kogato vi pitam nesht ili koi e vashia DEN na rajdane - otg.samo denia ne meseca godinata miastoto i taka -vodi se po dokumentite uspeh
Аватар
ROSEN HRISTOV

Мнение от ROSEN HRISTOV »

Nie minahme pri nego minaloto ljato-vig nazad vav foruma za intervutata prez ilu 2004 ima podrobno opisani.S dve dumi:otgovarja samo zapitanija s kratki izre4enija,ne obi4a izlichnite prikazki;ako se opitach da govorich mnogo te prekasva i minava na sledvachia vapros.Spokoen e.Obi4a da zadava podvegda6i vaprosi-vig nazad.Uspeh na intervuto.
КОЙТО НЕ МУ ПОНАСЯ ДА СЕ ИЗНАСЯ
ЗОРИ

Мнение от ЗОРИ »

Шестото мнение в отговора на Nobleman е нашето. За М. Ла Рю си спомням две неща:
1. обича да изпитва психиката на хората и да ги държи в напрежение. Ако умееш да владееш нервите си и да запазиш хладнокръвието си и усмивката си успехът е почти сигурен. Може да ви зададе въпроси, с които ви дразни, да ви обезсърчава, да се държи пренебрежително и неодобрително, да се размотава или закъснява докато вие тръпнете в очакване..........и накрая да ви поздрави за успешното представяне. Поне така при нас беше така. Едва накрая разбрах, че той е търсил начин да съберем нужните точки, за да ни пусне.
2. обича кратките, честни, точни и конкретни отговори. Всяко овъртане не е във ваша полза. Подгответе се добре по въпроса за мотивацията - иска да знае защо наистина сте решили да емигрирате в Квебек. С други думи с какво вашата емиграция ще направи лично вашия живот по-хубав.
Опитайте се да изглеждате представително - подберете си подобаващо облекло и му покажете държание на висота. Покажете му, че сте позитивни хора, които умеят да се справят в трудни ситуации и да се интегрират.
Успех!
Ou il y a de la vie, il y a d'espoir!
Аватар
N a n a

Мнение от N a n a »

Личното ми впечатление почти се припокрива с това на ЗОРИ.
За разлика от нейното интервю обаче, на моето не стана изобщо на въпрос за мотивацията. Или поне не пряко - пита ме какво знам за моята професия там -> на дълго и на широко говорих за ордера и как се влиза в него, което пак е показателно :wink:
Важно е: да сте усмихнати :) ; да сте представителни; да сте положително настроени; ДА РАЗБИРАТЕ какво ви се говори. :)
Не подценявайте средствата за невербална комуникация :idea:
Успех на всички!
Всеки от нас може да излъчва любов, стига да си го позволи.
nobleman

Мнение от nobleman »

Ето още няколко мнения на руснаци или украйнци...През февруари са били при мосю Лю Рю....

http://www.monquebec.com/ru/forum/viewtopic.php?t=6412
nobleman

Мнение от nobleman »

Попаднах на две интересни мнения в руския форум...
Вижте ги и кажете какво мислите:
------------------------------------------------------------------------
Re: Мартовская сессия в Киеве
23/03 16:29 2005
А у меня проблема - Фран. язык у меня на уровне чуть вышее " не бум бум " Оказывается что мы с вами Семен Семеныч будем в первый день , нас всего 15 человек и проходим с 12 по 21/04 . Еще говорят что на этот раз будет Jean La Rue , в последний раз , после того он вернётся в Montreal
.......................................................................................
Re: Киев. Интервью апрель 2005
30/03 14:20 2005
90% будет Jean La Rue
----------------------------------------------------------------------
От тези мнения нещо не ми стана ясно....Излиза, че мосю Ла Рю не би трябвало да е в България, а в Монреал...
Заключено