Още едно интервю от 23.02.04
Още едно интервю от 23.02.04
Еее, реших и аз да опиша нашето интервю - не, че има нужда. Като всички разказани интервюта при господин Ла Рю ТАЗИ сесия, нямахме никакви проблеми. Човекът наистина има незаслужено лоша слава според мен. Сигурно ще ви е досадно, ако пак повторя всичко за встъплението му, за температурата, за това как проверява дали поназнайваш френски по конкретните отговори - няма никаква разлика с другите интервюта. Кога сме родени? Наши ли са подписите по формулярите? Колко години образование имаме? Защо искаме да емирираме, но честно и без да се оплакваме от Бг? Колко време сме учили френски и къде? Какво знаем за Квебек?Хубаво е на този въпрос да не отговаряте с шаблон от туристическите сайтове - аз така направих и се посмяхме дружно, но по-добре да не се рискува. И това беше - общо взето, доуточняване по документите. Атмосферата съвсем не беше тежка, напротив - много се усмихвахме с г-н Ла Рю, даже после съжалихме, че не знаем НАИСТИНА хубаво френски, за да можем да си поговорим наистина...Та това е, успех на всички и дано минете леко и приятно като нас. Само да добавя, че ние не всичко разбирахме от първия път, но човекът ни го повтаряше бавно, гледайки ни в очите:), та дори на мен веднъж се наложи да го потрети(аз съм осн. кандидат), но това не повлия на оценката. (Писахме си за френски 6/7 и 6/6.)
- yaiuat
- Обратна връзка:
Re: Още едно интервю от 23.02.04
burundi написа:Еее, ..съвсем не.... (Писахме си за френски 6/7 и 6/6.)

Би ли споделил с какви професии и колко стаж сте ти и съпругата ти?
ЧЕСТИТО!
ЧЕСТИТО! М. Ла Рю наистина е прекрасен човек и блестящ професионалист! И нашето интервю мина по абсолютно същия начин, само че се чуствахме много напрегнати и атмосферата ми се стори много тягосна.
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Честито интервю!
А за мосю Ла Рю - който е изкарал интервюто казва, че е пич; който е върнат - казва едни други работи...

А за мосю Ла Рю - който е изкарал интервюто казва, че е пич; който е върнат - казва едни други работи...

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!