MOLBA ZA POMO6T
MOLBA ZA POMO6T
Zdraveite saforumtsi.Imam nugda ot va6ata pomo6t.Triabva mi adres vav Montreal molia vsi4ki koito mogat da pomognat.ne znam kolko to4ki nosiat priatelite no men na testa tuk vav neta ne me puska pez priateli.Molia vi da pomognete .Blagodaria pradvaritelno
Re: MOLBA ZA POMO6T
Zabravix da si napi6a meila petya2004@abv.bgpetya2004 написа:Zdraveite saforumtsi.Imam nugda ot va6ata pomo6t.Triabva mi adres vav Montreal molia vsi4ki koito mogat da pomognat.ne znam kolko to4ki nosiat priatelite no men na testa tuk vav neta ne me puska pez priateli.Molia vi da pomognete .Blagodaria pradvaritelno
- Дякон Игнатий
Петя,
имай в предвид че на интервюто щв ви питат от каде се познавате и трабва да имаш много добре измислена лъжа. Освен това има една декларация от приятал, която човека тук трябва да попълни, завери и да ви изпрати за да я представите там. В нея също се описва от къде и как се познавате. То иначе всеки може да ти даде просто името си и иадреса си ама дадеш ли веднъж на някой после не може да го смениш, а хванат ли те на интервюто че лъжещ ....... тежко ти.
п.п. Ако искаш повече точк пиши като град в който ще живеете Sherbrooke.
Успех и пиши пак.
имай в предвид че на интервюто щв ви питат от каде се познавате и трабва да имаш много добре измислена лъжа. Освен това има една декларация от приятал, която човека тук трябва да попълни, завери и да ви изпрати за да я представите там. В нея също се описва от къде и как се познавате. То иначе всеки може да ти даде просто името си и иадреса си ама дадеш ли веднъж на някой после не може да го смениш, а хванат ли те на интервюто че лъжещ ....... тежко ти.
Успех и пиши пак.
-
Re: MOLBA ZA POMO6T
Петя, аз на този тест не му вярвамpetya2004 написа:Zdraveite saforumtsi.Imam nugda ot va6ata pomo6t.Triabva mi adres vav Montreal molia vsi4ki koito mogat da pomognat.ne znam kolko to4ki nosiat priatelite no men na testa tuk vav neta ne me puska pez priateli.Molia vi da pomognete .Blagodaria pradvaritelno

Успех!!!!!
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended

- IvHaydu
- Хайдутин на годината
А защо Шербрук?Botzo написа:Петя,
Успех и пиши пак.
Чух, че е много хубаво градче със страхотен университет и много малко имигранти...
Имаш ли повече инфо за града и би ли я споделил?

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аmи защото е родният град на CharestIvHaydu написа:А защо Шербрук?
![]()
![]()
![]()
![]()
]

А да! И след поразиите които направи Charest хората от сега предвиждат 4е никой няmа иска да инвестира и да живее таm.

"If you don't know jewelry, know the jeweller." (Warren E. Buffett)
Еми аз преди бях писал в желанието си да помогна че този град носи най-много точки за разлика от Монеал който носи нула, но естествено бях нападнат от хора които търсят само разправий.IvHaydu написа:...А защо Шербрук?
Чух, че е много хубаво градче със страхотен университет и много малко имигранти...
Имаш ли повече инфо за града и би ли я споделил?...
Само да уточня че имаше хора от форума които ме послушаха и ...... познайте. Не сбъркаха.
Та който иска да слуша и койо иска да прави каквото си знае.
Повече нямам намерение да се разправям.
-
Аз пак ще кажа: Това са пълни измишльотини за справки - линка който съм посочил в предишния ми постBotzo написа:Еми аз преди бях писал в желанието си да помогна че този град носи най-много точки за разлика от Монеал който носи нула, но естествено бях нападнат от хора които търсят само разправий.IvHaydu написа:...А защо Шербрук?
Само да уточня че имаше хора от форума които ме послушаха и ...... познайте. Не сбъркаха.

Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???

- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Всичко това е много хубаво (или не е), но мисля, че не отговаря на въпроса ми - дали имаш информация за Шернрук и би ли я споделил?Botzo написа:Еми аз преди бях писал в желанието си да помогна че този град носи най-много точки за разлика от Монеал който носи нула, но естествено бях нападнат от хора които търсят само разправий.IvHaydu написа:...А защо Шербрук?
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
La rue е прав, града не носи то4ки, но със съвсем друго око ште погледне нас вас изпитвастия, ако посо4ите град разли4ен от Монреал. Доста голяма доза субективност има в преценката му за адаптация, мотивация, пък и сте спе4елите със сигурност симпатиите му като кажете 4икутими или Шербрук, а не като 99 процента от хората - Монреал.
Иване за Шербрук ти го казах и преди иди във френския форум задай си въпроса и съм сигурен, 4е сте полу4иш отговор, аз преди бях питал за Троа ривиер
Иване за Шербрук ти го казах и преди иди във френския форум задай си въпроса и съм сигурен, 4е сте полу4иш отговор, аз преди бях питал за Троа ривиер