MOLBA ZA POMO6T

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
petya2004

MOLBA ZA POMO6T

Мнение от petya2004 »

Zdraveite saforumtsi.Imam nugda ot va6ata pomo6t.Triabva mi adres vav Montreal molia vsi4ki koito mogat da pomognat.ne znam kolko to4ki nosiat priatelite no men na testa tuk vav neta ne me puska pez priateli.Molia vi da pomognete .Blagodaria pradvaritelno
petya2004

Re: MOLBA ZA POMO6T

Мнение от petya2004 »

petya2004 написа:Zdraveite saforumtsi.Imam nugda ot va6ata pomo6t.Triabva mi adres vav Montreal molia vsi4ki koito mogat da pomognat.ne znam kolko to4ki nosiat priatelite no men na testa tuk vav neta ne me puska pez priateli.Molia vi da pomognete .Blagodaria pradvaritelno
Zabravix da si napi6a meila petya2004@abv.bg
bp_de

Мнение от bp_de »

NAi otgore ima 1 kop4enze- tarsene-natiskasch go i pischesch -priqteli w qwebek. i ste izko4at pone 10 temi w koito ste namerisch obstoen otgowor - sled kato gi pro4etesch estestweno - na waprosa -priqteli w Qwebek.
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

Това носи 1 точка,и мисля ,че не е от кой знае какво значение,ако по другите изисквания си добре .Помни-френския е от най -голямо значение.успех
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Botzo

Мнение от Botzo »

Петя,
имай в предвид че на интервюто щв ви питат от каде се познавате и трабва да имаш много добре измислена лъжа. Освен това има една декларация от приятал, която човека тук трябва да попълни, завери и да ви изпрати за да я представите там. В нея също се описва от къде и как се познавате. То иначе всеки може да ти даде просто името си и иадреса си ама дадеш ли веднъж на някой после не може да го смениш, а хванат ли те на интервюто че лъжещ ....... тежко ти.

п.п. Ако искаш повече точк пиши като град в който ще живеете Sherbrooke.
Успех и пиши пак.
LaRue

Re: MOLBA ZA POMO6T

Мнение от LaRue »

petya2004 написа:Zdraveite saforumtsi.Imam nugda ot va6ata pomo6t.Triabva mi adres vav Montreal molia vsi4ki koito mogat da pomognat.ne znam kolko to4ki nosiat priatelite no men na testa tuk vav neta ne me puska pez priateli.Molia vi da pomognete .Blagodaria pradvaritelno
Петя, аз на този тест не му вярвам 8) той е много обобщен, истинския тест (по който ще те оценяват във Виена) е този: http://www.canlii.org/qc/laws/regu/i-0. ... whole.html
Успех!!!!!
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Botzo написа:Петя,
имай в предвид че на интервюто щв ви питат от каде се познавате и трабва да имаш много добре измислена лъжа. Освен това има една декларация от приятал, която човека тук трябва да попълни, завери и да ви изпрати за да я представите там. В нея също се описва от къде и как се познавате. То иначе всеки може да ти даде просто името си и иадреса си ама дадеш ли веднъж на някой после не може да го смениш, а хванат ли те на интервюто че лъжещ ....... тежко ти.

п.п. Ако искаш повече точк пиши като град в който ще живеете Sherbrooke.
Успех и пиши пак.
А защо Шербрук?
Чух, че е много хубаво градче със страхотен университет и много малко имигранти...
Имаш ли повече инфо за града и би ли я споделил?
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
maria29

Мнение от maria29 »

IvHaydu написа:А защо Шербрук?
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: ]
Аmи защото е родният град на Charest :wink: и след две години таm ще живее един бивш пръв mинистър. Следователно пове4е възmожности за контакти :lol:
А да! И след поразиите които направи Charest хората от сега предвиждат 4е никой няmа иска да инвестира и да живее таm. :twisted:
"If you don't know jewelry, know the jeweller." (Warren E. Buffett)
Botzo

Мнение от Botzo »

IvHaydu написа:...А защо Шербрук?
Чух, че е много хубаво градче със страхотен университет и много малко имигранти...
Имаш ли повече инфо за града и би ли я споделил?...
Еми аз преди бях писал в желанието си да помогна че този град носи най-много точки за разлика от Монеал който носи нула, но естествено бях нападнат от хора които търсят само разправий.
Само да уточня че имаше хора от форума които ме послушаха и ...... познайте. Не сбъркаха.
Та който иска да слуша и койо иска да прави каквото си знае.
Повече нямам намерение да се разправям.
LaRue

Мнение от LaRue »

Botzo написа:
Еми аз преди бях писал в желанието си да помогна че този град носи най-много точки за разлика от Монеал който носи нула, но естествено бях нападнат от хора които търсят само разправий.
Само да уточня че имаше хора от форума които ме послушаха и ...... познайте. Не сбъркаха.
Аз пак ще кажа: Това са пълни измишльотини за справки - линка който съм посочил в предишния ми пост 8)
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Botzo написа:
Всичко това е много хубаво (или не е), но мисля, че не отговаря на въпроса ми - дали имаш информация за Шернрук и би ли я споделил?
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
todor73

Мнение от todor73 »

La rue е прав, града не носи то4ки, но със съвсем друго око ште погледне нас вас изпитвастия, ако посо4ите град разли4ен от Монреал. Доста голяма доза субективност има в преценката му за адаптация, мотивация, пък и сте спе4елите със сигурност симпатиите му като кажете 4икутими или Шербрук, а не като 99 процента от хората - Монреал.
Иване за Шербрук ти го казах и преди иди във френския форум задай си въпроса и съм сигурен, 4е сте полу4иш отговор, аз преди бях питал за Троа ривиер :D
Аватар
N a n a

Мнение от N a n a »

Botzo написа: Освен това има една декларация от приятал, която човека тук трябва да попълни, завери и да ви изпрати за да я представите там. В нея също се описва от къде и как се познавате.
Само за информация - на мен не са ми искали такава декларация /м.юли 2004/ :wink:
Botzo

Мнение от Botzo »

N a n a написа:Само за информация - на мен не са ми искали такава декларация /м.юли 2004/ :wink:
На мен също /м.Май 2003/, но понякога искат. :wink:
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

todor73 написа:... пък и сте спе4елите със сигурност симпатиите му като кажете 4икутими или Шербрук, а не като 99 процента от хората - Монреал.
Хмм, и после като им забие въпроса "А защо избрахте точно Чикутими ?" има да мигат като стара неонка над соц-супермаркет :lol:
Заключено