Iskame s priatelkata mi da si podadem dokumentite za kvebek - canada ,no ima edin vapros? Problem li e che razlikata ni e 10 godini az sam na 28 a tia e na 18 i tova moge li da se otrazi na kandidaturata ni?
...t.e. na kolko se stava palnoleten v canada
На 18 си пълнолетен. Имаш си и паспорт...а можете и да се ожените...никакъв проблем...най-много да ви се зарадват...млади хора...ще раждат деца в Канада...
Може би в случая е по-важно кой е водещия апликант и на колко години е.
И на мен ми се струва че ще ви е по-лесно ако се подпишете и кандидаствате като семейство, отколкото ако трябва да доказвате статут на живеещи като семейство без брак.
Не би трябвало да е проблем - по българските закони на 18 години си пълнолетен. По добре помислете за това, което Коко ви каза - ако кандидатствате като conjoints de fait (съжителство без брак), трябва да помислите как наистина можете да докажете този статут, защото те изискват доказатества за това. По тази тема е писано доста, можете да потърсите.
i az smiatam che po bg zakoni chovek na 18 e palnoleten i ne bi triabvalo da e problem.vajen e vodeshtia kandidat.savmesnoto sajitelstvo moje da vie problem za dokazvane.vajnoto e da ste motivirani da go napravite.uspeh