Molia za vnimanie i otgovor na vaprosa mi!?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Motorcycle
Обратна връзка:

Molia za vnimanie i otgovor na vaprosa mi!?

Мнение от Motorcycle »

Iskame s priatelkata mi da si podadem dokumentite za kvebek - canada ,no ima edin vapros? Problem li e che razlikata ni e 10 godini az sam na 28 a tia e na 18 i tova moge li da se otrazi na kandidaturata ni?
...t.e. na kolko se stava palnoleten v canada
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Spoko, nyama problem razlikata vi vazrastta.
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Plamen

Мнение от Plamen »

На 18 си пълнолетен. Имаш си и паспорт...а можете и да се ожените...никакъв проблем...най-много да ви се зарадват...млади хора...ще раждат деца в Канада... :P
sile

Мнение от sile »

da Motorcyle moge i da ti napravqt problem za6toto v canada stava pulnoleten na 21 godini...
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

Може би в случая е по-важно кой е водещия апликант и на колко години е.
И на мен ми се струва че ще ви е по-лесно ако се подпишете и кандидаствате като семейство, отколкото ако трябва да доказвате статут на живеещи като семейство без брак.
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Не би трябвало да е проблем - по българските закони на 18 години си пълнолетен. По добре помислете за това, което Коко ви каза - ако кандидатствате като conjoints de fait (съжителство без брак), трябва да помислите как наистина можете да докажете този статут, защото те изискват доказатества за това. По тази тема е писано доста, можете да потърсите.
Аватар
JoroF

Мнение от JoroF »

i az smiatam che po bg zakoni chovek na 18 e palnoleten i ne bi triabvalo da e problem.vajen e vodeshtia kandidat.savmesnoto sajitelstvo moje da vie problem za dokazvane.vajnoto e da ste motivirani da go napravite.uspeh
Заключено