Обучение в Монреал

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
danielle

Мнение от danielle »

Първата ми работа тук беше в Полицейският Институт и поне моите наблюдения бяха, че студентите са 95% бели мъже и жени. Пускат по един двама черни, некои "висок и снажен китаец", ако открият. Индийци не съм виждала. Имат едни сертифиkатни курсове - там видах тюрбанковци. А, също така имаше и international студенти от Saudi Арабия.
tochica

Мнение от tochica »

преди известно време имаше репортаж по телевизията за първата черна english canadian жена на работа в полицията в монреал .
от това "по голямо малцинство " и по-добър показател за това как се почва работа в полиция...
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

е, че вие не знаете ли защо са променили формата на полицейската шапка в Канада! За да могат индийците да си слагат спокойно чалмата отдолу :lol: :lol:
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Аватар
ghost

Мнение от ghost »

krimon написа:е, че вие не знаете ли защо са променили формата на полицейската шапка в Канада! За да могат индийците да си слагат спокойно чалмата отдолу :lol: :lol:
Ето го випуск 2008 на Полицията в Монтреал

Изображение
Аватар
Kan_Tangra

Мнение от Kan_Tangra »

Изображение

а това са пожарникарите.
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг

ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
manuf

работа за бармани и сервитъори

Мнение от manuf »

Здравейте!Искам да попитам,ако имаш завършено образование Туризъм(5 години) и към него допълнителна клалификация "сервитъор-барман"има ли възможност при пристигане в Канада да работиш тези две неща или ще трябва да уча отново там.Работила съм и двете неща.Ако трябва да уча-курс ли ще трябва да изкарам или отново няколко години.Благодаря предварително!
thehellgirl

Мнение от thehellgirl »

Мале какви са тези полицаи с кирки ...
Живей така, сякаш на земята е рай!

25.02.2009 Varna - Paris - Montreal
Аватар
Rall

Мнение от Rall »

Здравей, Hellgirl много готин ник затова ще се опитам и аз да помогна с нещо. Щом сте стигнали на етап да подготвяте заминаване значи наистина сте решили да го направите. ДАВАЙТЕ смело представете си само ако се откажете как цял живот после ще се 4удите дали сте взели правилното решение. Идвайте смело и открийте Канада за себе си . Дори и да решите след време да се върнете нищо няма да сте загубили. Историята на всеки имигрант е различна и неповторима а като тръгне да я разказва става още по - неповторима :D
Универсална рецепта за успех няма. Нищо не зависи от дипломите и много малко неща зависят от уменията ти. В 90 % всичко е късмет.
Не се обвързвай със "по специалноста си'
Не се впрягай от репликите във форума тука е като в казармата - старите кучета кви ли не простотий ръсят само да се изкарат велики и да впечатлят новобранците :D
Успех :D
Странджата

Мнение от Странджата »

Това не е кирка , а се нарича - шибучица , относно професиите под пагон , отиди на среща в бирария ,,Алба,, , там от време на време се явява един атлетичен колоездач -калгарианец , той ще ви напъти към изворът на саламандъра :beer:
thehellgirl

Мнение от thehellgirl »

Мерси много за отговорите, вече твърдо сме решили да дойдем в Канада, може би там ще намерим "нашето място под слънцето ..."
Определено искаме да дойдем на среща в Алба, но май и тази неделя няма да сме във Варна ...
Живей така, сякаш на земята е рай!

25.02.2009 Varna - Paris - Montreal
Публикувай отговор