Обучение в Монреал
Първата ми работа тук беше в Полицейският Институт и поне моите наблюдения бяха, че студентите са 95% бели мъже и жени. Пускат по един двама черни, некои "висок и снажен китаец", ако открият. Индийци не съм виждала. Имат едни сертифиkатни курсове - там видах тюрбанковци. А, също така имаше и international студенти от Saudi Арабия.
преди известно време имаше репортаж по телевизията за първата черна english canadian жена на работа в полицията в монреал .
от това "по голямо малцинство " и по-добър показател за това как се почва работа в полиция...
от това "по голямо малцинство " и по-добър показател за това как се почва работа в полиция...
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
карлсон , който живее на покрива .
е, че вие не знаете ли защо са променили формата на полицейската шапка в Канада! За да могат индийците да си слагат спокойно чалмата отдолу

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
- Kan_Tangra
работа за бармани и сервитъори
Здравейте!Искам да попитам,ако имаш завършено образование Туризъм(5 години) и към него допълнителна клалификация "сервитъор-барман"има ли възможност при пристигане в Канада да работиш тези две неща или ще трябва да уча отново там.Работила съм и двете неща.Ако трябва да уча-курс ли ще трябва да изкарам или отново няколко години.Благодаря предварително!
-
Здравей, Hellgirl много готин ник затова ще се опитам и аз да помогна с нещо. Щом сте стигнали на етап да подготвяте заминаване значи наистина сте решили да го направите. ДАВАЙТЕ смело представете си само ако се откажете как цял живот после ще се 4удите дали сте взели правилното решение. Идвайте смело и открийте Канада за себе си . Дори и да решите след време да се върнете нищо няма да сте загубили. Историята на всеки имигрант е различна и неповторима а като тръгне да я разказва става още по - неповторима
Универсална рецепта за успех няма. Нищо не зависи от дипломите и много малко неща зависят от уменията ти. В 90 % всичко е късмет.
Не се обвързвай със "по специалноста си'
Не се впрягай от репликите във форума тука е като в казармата - старите кучета кви ли не простотий ръсят само да се изкарат велики и да впечатлят новобранците
Успех

Универсална рецепта за успех няма. Нищо не зависи от дипломите и много малко неща зависят от уменията ти. В 90 % всичко е късмет.
Не се обвързвай със "по специалноста си'
Не се впрягай от репликите във форума тука е като в казармата - старите кучета кви ли не простотий ръсят само да се изкарат велики и да впечатлят новобранците

Успех

-
-