Който търси намира

Пак казвам, че информацията ти е "кръчмарска". Като не знаеш нещо просто замалчи, а недеи дава грешна информация. И на кого му пука, дали се възхищаваш или не? Или пиши по темата или недеи пиши!Някога може и да е ставало това , но не всичко вече е такова каквото е било . А и ако всеки семеен проблем се решаваше с обиране на банки , леле.......къде ли шеше да е края !!!
Не се заяждам и не давам съвети , просто не мога да се възхищавам на такова нещо и то писано тук в този форум .
Тогава дай всеки който има проблеми да краде. Така ли????chuchnal_vyk написа:Малеее, вие тука напрао ще ме изедете бе хора !
AleksandrAI, недей така, не знаеш за какво са ми парите, че да се радваш на моито евентуално нещастие. Ами ако имам семеен проблем и ми трябват пари? Какъв избор имам? Но не се притесняваи, а ми кажи колко хора са ги хванали? Аз лично съм говорил с 3-ма души, които отдавна са направили това, и отдавна са си в бг без никои да ги закача! Маи сички много знаете ама тва си е типична българска черта, макар и в Канада.
Код за потвърждение: Избери целия код
Една често срещана грешка, която допускат при конструирането на абсолютно глупакоустойчива апаратура, е подценяването на изобретателността на пълните глупаци.
Та chuchnal_vyk незнам кой е боклука в случая!!!!chuchnal_vyk написа:AleksandrAI абе боклук, избиваи си комплексите другаде! Живеи си живота и не се занимаваи с мене. Заради такива като тебе форума е заприличал на бардак.
Именно, темата случаино да беше "Какво мислите за хората, които искат да теглат заем и да прашат?" Кои ти иска мнението не мога да разбера ... ама важното е селянина да си се изкаже, нема начин.
Се едно, разбирам че си губя времето да пиша, така че ...
Живи и здрави да сте всички
Код за потвърждение: Избери целия код
Една често срещана грешка, която допускат при конструирането на абсолютно глупакоустойчива апаратура, е подценяването на изобретателността на пълните глупаци.