Теглене на заем
-
- Обратна връзка:
Теглене на заем
Здравеите!
Мисля да се прибирам към България и искам да попитам, колко бих могъл да изтегля, при положение, че съм permanent resident (не са минали още 3-те години, които трябва да стоя тука)? Моля даите съвети, как стоят нещата, от какво зависи и т.н., че съм доста бос, а ми се налага по спешност!
Мерси много
Мисля да се прибирам към България и искам да попитам, колко бих могъл да изтегля, при положение, че съм permanent resident (не са минали още 3-те години, които трябва да стоя тука)? Моля даите съвети, как стоят нещата, от какво зависи и т.н., че съм доста бос, а ми се налага по спешност!
Мерси много
-
-
- Обратна връзка:
-
-
Re: Теглене на заем
Щом си с 9 не си permanent residentchuchnal_vyk написа: при положение, че съм permanent resident (
"О, картофът е злочест зад желязната завеса.
Вадят го с ръка до днес враговете на прогреса.
А в нашия лагер го вадим с багер! " AT
Вадят го с ръка до днес враговете на прогреса.
А в нашия лагер го вадим с багер! " AT
-
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
Абе малко е тъпо това дето питаш , ще си затвориш вратата за цял свят ако направиш подобна глупост и от БГ няма да мръднеш докат си жив . И ще бъдат много "щастливи" българите дето след това ще влязат през вратата на твоята банка.
Я вземи поне мини на един тур и из магазините и напазарувай на кредит та поне да запалиш повече хора като изчезваш.

Я вземи поне мини на един тур и из магазините и напазарувай на кредит та поне да запалиш повече хора като изчезваш.

-
- Обратна връзка:
Еми може и да сте прави, но какво да права като не ми харесва тука? На некои им харесва, на мене - не, имам си своите причини и не искам да се прибирам с празни ръце.
А между другото не мисля, че ще "прецакам" некои българи, които отидат във същата банка, не съм нито първия, нито последния. Банките няма да спрат да дават заеми щото некои се е прибрал с 50-60 хиляди.
Мерси за отговорите, намерих човек, с които започнахме да движим нещата, да се надяваме, че скоро ще ги довършим
А между другото не мисля, че ще "прецакам" некои българи, които отидат във същата банка, не съм нито първия, нито последния. Банките няма да спрат да дават заеми щото некои се е прибрал с 50-60 хиляди.
Мерси за отговорите, намерих човек, с които започнахме да движим нещата, да се надяваме, че скоро ще ги довършим

- AleksandrAI
Това е голяма, ама много голяма простотия където мислиш да я направиш.
Ако си мислиш че това е голям тарикатлък, аз лично ще се радвам да прочета че са те спипали.

Ако си мислиш че това е голям тарикатлък, аз лично ще се радвам да прочета че са те спипали.

Код за потвърждение: Избери целия код
Една често срещана грешка, която допускат при конструирането на абсолютно глупакоустойчива апаратура, е подценяването на изобретателността на пълните глупаци.
абе кво го подхванахте човека. Като може да прецака банката, да го прави, мен лично не ме бърка. На тях така или иначе всички вземания са им застраховани и този риск банката го е калкулирала.
Chuhnal (как го избра този ник бе?), пиши, на мен ми е интересно колко могат да ти дадат макс като не си пърманент резидънт

Chuhnal (как го избра този ник бе?), пиши, на мен ми е интересно колко могат да ти дадат макс като не си пърманент резидънт