Теглене на заем

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
chuchnal_vyk
Обратна връзка:

Теглене на заем

Мнение от chuchnal_vyk »

Здравеите!
Мисля да се прибирам към България и искам да попитам, колко бих могъл да изтегля, при положение, че съм permanent resident (не са минали още 3-те години, които трябва да стоя тука)? Моля даите съвети, как стоят нещата, от какво зависи и т.н., че съм доста бос, а ми се налага по спешност!
Мерси много
Странджата

Мнение от Странджата »

И ти ли , куме , айде барем помогнете на сокола да се ...
Godis

Мнение от Godis »

Ми отиваш в банката и питаш.
chuchnal_vyk
Обратна връзка:

Мнение от chuchnal_vyk »

Мога ли да всема заем, ако SIN ми започва с 9-ка?
dartcherniat

Мнение от dartcherniat »

С 9 - ами НЕ .
"О, картофът е злочест зад желязната завеса.
Вадят го с ръка до днес враговете на прогреса.
А в нашия лагер го вадим с багер! " AT
dartcherniat

Re: Теглене на заем

Мнение от dartcherniat »

chuchnal_vyk написа: при положение, че съм permanent resident (
Щом си с 9 не си permanent resident
"О, картофът е злочест зад желязната завеса.
Вадят го с ръка до днес враговете на прогреса.
А в нашия лагер го вадим с багер! " AT
chuchnal_vyk
Обратна връзка:

Мнение от chuchnal_vyk »

Ясно, а като стана permanent, колко бих могъл да изтегля, да знам заслужава ли си да чакам документите?
Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Мнение от Ivet »

Сладурче, зависи за какво са ти парите. Ако ще духваш с тях, пиши ги около пет-десет-двайсет хиляди. Според зависи. Ако са ти за нещо смислено и си обосновеш желанията и ги подплатиш с подходящ доход, може и повече да вземеш.
Let it go...
bateto

Мнение от bateto »

права е Ивет ,обоснови си желанията ,подплати ги с каквото трябва и тогава духай .ама взема време ,около 800 дни :D за 10-20 не си заслужава. :wink:
chuchnal_vyk
Обратна връзка:

Мнение от chuchnal_vyk »

Ами ще духвам, няма начин, но за повечко от 10-20 ще трябва да поостана още май май :( Чувал съм че имало хора които ти оправяли документи, че имаш висока заплата едно друго, знаели как става далаверата, някои да знае нещо по въпроса?
Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Мнение от Ivet »

аха, знаем как става - връщаш си се в БГ-то и си въртиш измамите там. :twisted:

Бе то краденето е въпрос на избор като други работи, ама чак толкоз публично да си го признаваш и да питаш? :shock: И после в съседната тема питат "Защо ми отказааха кредитна карта?". Е ми ето заради това. :twisted:
Let it go...
Ivailo K

Мнение от Ivailo K »

Абе малко е тъпо това дето питаш , ще си затвориш вратата за цял свят ако направиш подобна глупост и от БГ няма да мръднеш докат си жив . И ще бъдат много "щастливи" българите дето след това ще влязат през вратата на твоята банка.
Я вземи поне мини на един тур и из магазините и напазарувай на кредит та поне да запалиш повече хора като изчезваш. :D :D :D
chuchnal_vyk
Обратна връзка:

Мнение от chuchnal_vyk »

Еми може и да сте прави, но какво да права като не ми харесва тука? На некои им харесва, на мене - не, имам си своите причини и не искам да се прибирам с празни ръце.
А между другото не мисля, че ще "прецакам" некои българи, които отидат във същата банка, не съм нито първия, нито последния. Банките няма да спрат да дават заеми щото некои се е прибрал с 50-60 хиляди.
Мерси за отговорите, намерих човек, с които започнахме да движим нещата, да се надяваме, че скоро ще ги довършим :)
Аватар
AleksandrAI

Мнение от AleksandrAI »

Това е голяма, ама много голяма простотия където мислиш да я направиш.
Ако си мислиш че това е голям тарикатлък, аз лично ще се радвам да прочета че са те спипали. :twisted:

Изображение

Код за потвърждение: Избери целия код

Една често срещана грешка, която допускат при конструирането на абсолютно глупакоустойчива апаратура, е подценяването на изобретателността на пълните глупаци.
becks

Мнение от becks »

абе кво го подхванахте човека. Като може да прецака банката, да го прави, мен лично не ме бърка. На тях така или иначе всички вземания са им застраховани и този риск банката го е калкулирала.

Chuhnal (как го избра този ник бе?), пиши, на мен ми е интересно колко могат да ти дадат макс като не си пърманент резидънт
:D
Заключено