Теглене на заем

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
emiliana

Мнение от emiliana »

:P Чучнал ли си, Фъснал ли си?>Куукнал най вероятно. Дано да намериш големите шамари :oops:
Който търси намира :wink:
Ivailo K

Мнение от Ivailo K »

Много интересно какво значи застраховано вземане , теглиш - бягаш и после те духат супата. Ако беше толкова лесно , досега Канада щеше да е фалирала само от латиносите . Има толкова много начини да бъде открит един човек където и да се е заврял по света . А за тия след теб ................... , на колко хора им пука за реномето на българите , давай...................... , да се надяваме , че един ден ще има евтин канадски екшън филм създаден по действителен случай .
chuchnal_vyk
Обратна връзка:

Мнение от chuchnal_vyk »

Малеее, вие тука напрао ще ме изедете бе хора !
AleksandrAI, недей така, не знаеш за какво са ми парите, че да се радваш на моито евентуално нещастие. Ами ако имам семеен проблем и ми трябват пари? Какъв избор имам? Но не се притесняваи, а ми кажи колко хора са ги хванали? Аз лично съм говорил с 3-ма души, които отдавна са направили това, и отдавна са си в бг без никои да ги закача! Маи сички много знаете ама тва си е типична българска черта, макар и в Канада.
IvailoK - не искам да се заяждам, но имаш бая грешна информация, пич, само Ivet i bateto казаха неща, които са верни.
И какво ви пука, че ще взема пари от евреите и ще ги носа в България ( там пък на другите еврей :wink: , ама тва е друга тема). Вие ако сте си точни, никои заем няма да ви откаже в скоро време, това ви го гарантирам. Евреите просто ИСКАТ да дават заеми. Не се косете, има за всички, особено за праведните, като вас.
becks ще държа в течение, днеска задвижиме нещата и така. И мене много ме учуди, че въпреки че съм SIN ми е с 9-ка и немам още докс, пак ставало.
А Chuchnal идва от един лаф от моя краи "Чучнал вък на бръчина и се умерова да се зафръта"
:beer:
Ivailo K

Мнение от Ivailo K »

Някога може и да е ставало това , но не всичко вече е такова каквото е било . А и ако всеки семеен проблем се решаваше с обиране на банки , леле.......къде ли шеше да е края !!!
Не се заяждам и не давам съвети , просто не мога да се възхищавам на такова нещо и то писано тук в този форум .
chuchnal_vyk
Обратна връзка:

Мнение от chuchnal_vyk »

Някога може и да е ставало това , но не всичко вече е такова каквото е било . А и ако всеки семеен проблем се решаваше с обиране на банки , леле.......къде ли шеше да е края !!!
Не се заяждам и не давам съвети , просто не мога да се възхищавам на такова нещо и то писано тук в този форум .
Пак казвам, че информацията ти е "кръчмарска". Като не знаеш нещо просто замалчи, а недеи дава грешна информация. И на кого му пука, дали се възхищаваш или не? Или пиши по темата или недеи пиши!
Сори за офтопика
Ivailo K

Мнение от Ivailo K »

Какво прави един чучнал вук на заледено езеро върху дупка в леда???
Аватар
AleksandrAI

Мнение от AleksandrAI »

chuchnal_vyk написа:Малеее, вие тука напрао ще ме изедете бе хора !
AleksandrAI, недей така, не знаеш за какво са ми парите, че да се радваш на моито евентуално нещастие. Ами ако имам семеен проблем и ми трябват пари? Какъв избор имам? Но не се притесняваи, а ми кажи колко хора са ги хванали? Аз лично съм говорил с 3-ма души, които отдавна са направили това, и отдавна са си в бг без никои да ги закача! Маи сички много знаете ама тва си е типична българска черта, макар и в Канада.
Тогава дай всеки който има проблеми да краде. Така ли????
Защо не идеш да откраднеш в България от някоя мутра или някой "бизнесмен"?? Защото те е шубе от тях. А тука щом може, давай, юруш на черешите. Много умно. Тарикат.
Нали знаеш къде свършват всички тарикати!!!
Аз мога да ти кажа че знам пресни случай на такива като теб които са ги привикали в страните им за това че са краднали така както ти мислиш да направиш.
И недей да ми се оправдаваш с еврейте.

Абе все едно слушам някой циганин да ми мранка: Бате дай 5 лева че децата нема какво да ядат.

България е на това дередже именно заради такива като теб.

Код за потвърждение: Избери целия код

Една често срещана грешка, която допускат при конструирането на абсолютно глупакоустойчива апаратура, е подценяването на изобретателността на пълните глупаци.
zorina

Мнение от zorina »

най-разумно е да искаш от различни банки по малки суми-по 7000 например :lol: ще ти проверят кредитната история, спокойно може и да не си дадеш СИН номера, подготви си какво ще им кажеш за работа и доходи , както и за какво са ти парите...и са твои :o лесно ще ги вземеш, ама после незнам , може и през крив макарон да видиш Канада :o то пък за какво ли ти е де :lol:

но според мен е тъпо , защото тия пари , особено в БГ няма да ти стигнат за нищо..по-добре постой, прави добро кредит досие и тогава играй за нормални суми, а не за жълти стотинки. :lol: :wink:
Dparo u TaHq

.

Мнение от Dparo u TaHq »

AleksandrAI ,определено подкрепям мнението ти.
Всеки има проблеми,но това не дава права да се краде,убива и така нататък.А в крайана сметка нашия "съколега" какво е правил там,че не е работил и "поспестявал" ,в крайна сметка човек трябва да си отделя и за черни дни...
А в България имаше и има едни хора дето крадат много,ама много и затова ей така сме си сега.
А в Германия като се отиде за работа и всеки "оо българин",не може-защоо си бял? Те си мислят че циганите дето са ходили там са българи и си мислят че българите всички са като тях....
Оставете го да си прави каквото иска,всеки отговаря сам за себе си...но е ........
Аватар
AleksandrAI

Мнение от AleksandrAI »

chuchnal_vyk написа:AleksandrAI абе боклук, избиваи си комплексите другаде! Живеи си живота и не се занимаваи с мене. Заради такива като тебе форума е заприличал на бардак.
Именно, темата случаино да беше "Какво мислите за хората, които искат да теглат заем и да прашат?" Кои ти иска мнението не мога да разбера ... ама важното е селянина да си се изкаже, нема начин.
Се едно, разбирам че си губя времето да пиша, така че ...
Живи и здрави да сте всички
Та chuchnal_vyk незнам кой е боклука в случая!!!!
Ти който искаш да откраднеш или аз който съм против такива като теб.
Хайде жив и здрав и все в панделата да седиш. :twisted:

Код за потвърждение: Избери целия код

Една често срещана грешка, която допускат при конструирането на абсолютно глупакоустойчива апаратура, е подценяването на изобретателността на пълните глупаци.
Заключено