kakvo mislite

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

bliasaka написа:.Ia sega mu razkajete prez kakvi neshta ste minali vie za da doidete v Canada ...
e are сега, романи не ни се пишат. инак с две думи- бая зор с бая харч
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
myha

Мнение от myha »

Ychi moeto momche ezik i se stiagai ,tyka teia koito sa v Canada sa teshkari :))
Ne gi slyshai ,kakvoto si namislil go napravi a ako imash niakakvi vaprosi pitai me na lichni.
Pojelavam ti yspeh !!!!!
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
Аватар
bliasaka
Блясъчко Мечтателник

Мнение от bliasaka »

sasho71 написа:
bliasaka написа:.Ia sega mu razkajete prez kakvi neshta ste minali vie za da doidete v Canada ...
e are сега, романи не ни се пишат. инак с две думи- бая зор с бая харч
Tova beshe ironia :shock:
borsay

hi

Мнение от borsay »

independent, 4e si ********* e yasno, ama stho ni go i pokazvash. ayde sega "kragom", da ti vidim ********!
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Re: kakvo mislite

Мнение от filipne »

blind написа:
....Vseki gleda da te precaka vseki gleda te izluji vseki gleda da e nad tebe.Grozna rabota.Ne mojesh da si namerish svqstna rabota zashtoto ti iztukvat prichina che oshte nqmash nujniq opit ili nujnata vuzrast.
...
Zashto si mislish che tuk ne e taka ? :)
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

filipne, защото най-малкото не е бил още в Канада.

И ако ми позволиш да перефразирам Ботев "Зарежи таз песен либовна..." :wink: - не всички се чувстват смазани от грозната гледка в Канада, където всеки гледа да смачка другия. Теб конкретно кой те мачка да дойда да му се скарам ? Аз на никой не бих позволила да се държи така с мен, ти да не би да си мазохист ? Кат те мачкат - или бягай, или се саморазправяй. Друг начин не виждам.

В интерес на истината тукашната действителност на трудовия пазар е доста по-цивилизована от българската такава. Няма какво да си кривим душата. Не е мечта, но сравнения не могат да се правят. Ако не ми вярваш, върни се за известно време в България и провери на място.
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

krimon написа: - не всички се чувстват смазани от грозната гледка в Канада, където всеки гледа да смачка другия. Теб конкретно кой те мачка да дойда да му се скарам ? Аз на никой не бих позволила да се държи така с мен, ти да не би да си мазохист ? Кат те мачкат - или бягай, или се саморазправяй. Друг начин не виждам.

.
Ne sam kazal che me machkat , no se opitvat ... i to ne samo men. Ako se samorazpraviash ti pokazvat patia barzo , barzo ( nadiavam se znaesh pone tova ) , taka che horata biagat priparva vazmojnost .
Horata tuk sa human resouses, t.e. resursi a ne individi , ta i otnoshenieto kam tiah e takova , ne kato kam hora a kato kam resursi.
Sega za da kaje niakoj PAK che sam plachkovec , govoril sam s pone 10 moi kolegi i vsichkite sa na sashtoto mnenie.

Shto se otnasia do pesenta "lubovna" tia se pee ot niakoi za vazhvala na Canada :) ne ot men .
Stoni

Мнение от Stoni »

Момчето е готино :idea:
Действай пич,щом това разбра момче ще има и за теб парче :wink:
Има хора дето и на 60 не могат и не искат да ги видят тия работи а ти на 22 :beer: :beer: :beer:
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

filipne написа:Horata tuk sa human resouses, t.e. resursi a ne individi , ta i otnoshenieto kam tiah e takova , ne kato kam hora a kato kam resursi.
Така е, обаче лошото е че навсякъде е така, а в България даже е по-лошо от тука в общия случай :cry:
Единствения изход е ти да си станеш шеф (освен да спечелиш от тотото де :D), но тогава сигурно други проблеми идват :roll:
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

miteto написа:Единствения изход е ти да си станеш шеф (освен да спечелиш от тотото де :D), но тогава сигурно други проблеми идват :roll:
ами сигурно идват Торонтовските мутри да ти искат рекет :lol:
drel

Мнение от drel »

UVAJAEMI SUFOROMCI PREDURJAITE SE KUM VUPROSITE-LESNO ILI TRUDNO,VUZMOJNO ILI NEVUZMOJNO,KRASIV ILI GROZEN E JIVOTA V KANADA TOVA GO ZNAETE SAMO VIE KOITO STE TAM,A NIE TUK SE OPITVAME PO VSIAKAKV NA4IN DA SE OBEDIM ,4E I NIE TRIABVA DA IMIGRIRAME NIAKADE,ZA6TOTO BULGARIA MOJE EDINSTVENO DA IZGONI MLADITE!!!
TAKA 4E,BIH ISKAL DA VI POMOLIA ZA UVAJENIE KUM NAS-TEZI,KOITO SME VSE O6TE TUK-I SE OPITVAME DA NAU4IM NE6TO POVE4E OT VAS!
B L A G O D A R I A VIII!
POZDARVI NA VSI4KI OT GABROVO :wave:
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Уважаеми Габрово, аз пък искам да те помоля да пишеш на кирилица, което е едно уважение към нас - тези които те четем. Едва ли в България е по-трудно да намериш начин и компютър с кирилица отколкото в Канада :dozey:
Благодаря тиии!
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

filipne написа: ... Horata tuk sa human resources, t.e. resursi a ne individi , ta i otnoshenieto kam tiah e takova , ne kato kam hora a kato kam resursi ...
Така е, прав си :nenam:! ... А можеш ли да посочиш поне една държава в която не е така :roll:? :wink: :beer:
Obey gravity ... It's the law!
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

drel написа:A NIE TUK SE OPITVAME PO VSIAKAKV NA4IN DA SE OBEDIM ,4E I NIE TRIABVA DA IMIGRIRAME NIAKADE,
...POZDARVI NA VSI4KI OT GABROVO :wave:
поздрави и от нас! само че както си го написал разбирам, че се опитваш да се убедиш да имигрираш :) ако не си 100% убеден от началото, то тука тогава ще ти е много трудно
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

VanBC написа:
filipne написа: ... Horata tuk sa human resources, t.e. resursi a ne individi , ta i otnoshenieto kam tiah e takova , ne kato kam hora a kato kam resursi ...
Така е, прав си :nenam:! ... А можеш ли да посочиш поне една държава в която не е така :roll:? :wink: :beer:
Ne moga ! Tochno tova iskah da kaja che navsiakade e taka .. ne samo v BG !
Заключено