e are сега, романи не ни се пишат. инак с две думи- бая зор с бая харчbliasaka написа:.Ia sega mu razkajete prez kakvi neshta ste minali vie za da doidete v Canada ...
kakvo mislite
Ychi moeto momche ezik i se stiagai ,tyka teia koito sa v Canada sa teshkari
)
Ne gi slyshai ,kakvoto si namislil go napravi a ako imash niakakvi vaprosi pitai me na lichni.
Pojelavam ti yspeh !!!!!

Ne gi slyshai ,kakvoto si namislil go napravi a ako imash niakakvi vaprosi pitai me na lichni.
Pojelavam ti yspeh !!!!!
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
hi
independent, 4e si ********* e yasno, ama stho ni go i pokazvash. ayde sega "kragom", da ti vidim ********!
- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Re: kakvo mislite
Zashto si mislish che tuk ne e taka ?blind написа:
....Vseki gleda da te precaka vseki gleda te izluji vseki gleda da e nad tebe.Grozna rabota.Ne mojesh da si namerish svqstna rabota zashtoto ti iztukvat prichina che oshte nqmash nujniq opit ili nujnata vuzrast.
...

filipne, защото най-малкото не е бил още в Канада.
И ако ми позволиш да перефразирам Ботев "Зарежи таз песен либовна..."
- не всички се чувстват смазани от грозната гледка в Канада, където всеки гледа да смачка другия. Теб конкретно кой те мачка да дойда да му се скарам ? Аз на никой не бих позволила да се държи така с мен, ти да не би да си мазохист ? Кат те мачкат - или бягай, или се саморазправяй. Друг начин не виждам.
В интерес на истината тукашната действителност на трудовия пазар е доста по-цивилизована от българската такава. Няма какво да си кривим душата. Не е мечта, но сравнения не могат да се правят. Ако не ми вярваш, върни се за известно време в България и провери на място.
И ако ми позволиш да перефразирам Ботев "Зарежи таз песен либовна..."

В интерес на истината тукашната действителност на трудовия пазар е доста по-цивилизована от българската такава. Няма какво да си кривим душата. Не е мечта, но сравнения не могат да се правят. Ако не ми вярваш, върни се за известно време в България и провери на място.
- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Ne sam kazal che me machkat , no se opitvat ... i to ne samo men. Ako se samorazpraviash ti pokazvat patia barzo , barzo ( nadiavam se znaesh pone tova ) , taka che horata biagat priparva vazmojnost .krimon написа: - не всички се чувстват смазани от грозната гледка в Канада, където всеки гледа да смачка другия. Теб конкретно кой те мачка да дойда да му се скарам ? Аз на никой не бих позволила да се държи така с мен, ти да не би да си мазохист ? Кат те мачкат - или бягай, или се саморазправяй. Друг начин не виждам.
.
Horata tuk sa human resouses, t.e. resursi a ne individi , ta i otnoshenieto kam tiah e takova , ne kato kam hora a kato kam resursi.
Sega za da kaje niakoj PAK che sam plachkovec , govoril sam s pone 10 moi kolegi i vsichkite sa na sashtoto mnenie.
Shto se otnasia do pesenta "lubovna" tia se pee ot niakoi za vazhvala na Canada

Така е, обаче лошото е че навсякъде е така, а в България даже е по-лошо от тука в общия случайfilipne написа:Horata tuk sa human resouses, t.e. resursi a ne individi , ta i otnoshenieto kam tiah e takova , ne kato kam hora a kato kam resursi.

Единствения изход е ти да си станеш шеф (освен да спечелиш от тотото де

UVAJAEMI SUFOROMCI PREDURJAITE SE KUM VUPROSITE-LESNO ILI TRUDNO,VUZMOJNO ILI NEVUZMOJNO,KRASIV ILI GROZEN E JIVOTA V KANADA TOVA GO ZNAETE SAMO VIE KOITO STE TAM,A NIE TUK SE OPITVAME PO VSIAKAKV NA4IN DA SE OBEDIM ,4E I NIE TRIABVA DA IMIGRIRAME NIAKADE,ZA6TOTO BULGARIA MOJE EDINSTVENO DA IZGONI MLADITE!!!
TAKA 4E,BIH ISKAL DA VI POMOLIA ZA UVAJENIE KUM NAS-TEZI,KOITO SME VSE O6TE TUK-I SE OPITVAME DA NAU4IM NE6TO POVE4E OT VAS!
B L A G O D A R I A VIII!
POZDARVI NA VSI4KI OT GABROVO
TAKA 4E,BIH ISKAL DA VI POMOLIA ZA UVAJENIE KUM NAS-TEZI,KOITO SME VSE O6TE TUK-I SE OPITVAME DA NAU4IM NE6TO POVE4E OT VAS!
B L A G O D A R I A VIII!
POZDARVI NA VSI4KI OT GABROVO

поздрави и от нас! само че както си го написал разбирам, че се опитваш да се убедиш да имигрирашdrel написа:A NIE TUK SE OPITVAME PO VSIAKAKV NA4IN DA SE OBEDIM ,4E I NIE TRIABVA DA IMIGRIRAME NIAKADE,
...POZDARVI NA VSI4KI OT GABROVO

Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Ne moga ! Tochno tova iskah da kaja che navsiakade e taka .. ne samo v BG !VanBC написа:Така е, прав си :nenam:! ... А можеш ли да посочиш поне една държава в която не е такаfilipne написа: ... Horata tuk sa human resources, t.e. resursi a ne individi , ta i otnoshenieto kam tiah e takova , ne kato kam hora a kato kam resursi ...?
![]()