Elia написа:И Нина Николина далеч не е чалгаджийка! Аааама-ха!
Ми тя не е чалгаджийка, ама вие като ранена вълчица.

Я заложи на Графа, книга написал даже, четох днес!

VanBC, такъв "тест драйв" би бил огромна грешка - цък тук за Камелия "in action". (моля хората със слаби сърца да не цъкат).VanBC написа:В такъв случай, тоя дето се минава е Митю Пайнера - щом не пуска истинската стока да и направим "test drive", няма да му стъпя на концертите, ако ще и да се пукне от яд!
MrGeek, това беше много грубо!MrGeek написа:VanBC, такъв "тест драйв" би бил огромна грешка - цък тук за Камелия "in action". (моля хората със слаби сърца да не цъкат).![]()
![]()
Джейни, то това беше за онези, дето въздишат по новата сесия на Камелия в българския Плейбой. Абе изобщо когато дизайнерите се развихрят на Photoshop-a и действителността направо се изгубва, та трябва от време на време някой да я припомня.Jane написа:MrGeek, това беше много грубо!На мен все ми викат, че съм нямала сърце, ама тоя път направо ме прободе нещо от ляво, много остра болка изпитах от тая снимка! :thinkerg:
ех,щатливци сте вие,батка,прати ги насам,у америчко,тези легенди на Бг-ската музика,тези музикални генииКак искам да присъствам на този концерт,ама няма как,билетите са толкова скъпи до канада,и аз съм на социал,пари няма за мляко на децата дори.ако дойдат обаче тук,давам мило и дарго,но съм първи на концерта.батка,направи нещо,прати ги насам,след като вие им се нарадвате,на тези Бг-ски славеиbateto написа:Току що получих съобщение ,предвидени са концерти на същите изпълнители на 27.12 в Отава и на 28.12 в Торонто,даже в Торонто ще е с интернационално участие ,гости ще бъдат Лепа Брена и Парен Валяк/последните не са ми познати/.За подробности около спектаклите се обръщайте към местните организатори.
От организаторите.
anxeli, вече почти окончателно започвам да се подготвям да ти ставам фенanxeli написа: ...Парен Валяк, ами това са нещо като техни "Щурците"