Хайде на концерт
Хайде на концерт
И тази година за да продължат създалата се традиция ни гостуват известни звезди на Българската Поп Фолк Естрада.Тази година гости ще са ни Глория,Малина и Нина Николина .Не е пропуснато и мъжкото участие,за нас ще пеят и ще ни веселят Валдес ,Графа и Малкия Азис.
Заповдайте на концерта на 26.12.05 от 19 часа,билети ще се продават непосредствнно на касата на киното.
От организаторите.
Заповдайте на концерта на 26.12.05 от 19 часа,билети ще се продават непосредствнно на касата на киното.
От организаторите.
Минал си се. На мен билетите ще ми ги донесат лично изпълнителкитеmiteto написа:На касата на кино ЛапниШаран налиаз вече си поръчах билетите онлайн, ще ми ги донесе куриерска служба ГлорияМацаЦураБубаКамелия Фолк ООД

Obey gravity ... It's the law!
Ти си се минал - при тебе ще дойде не Камелия ами втората и братчетка Стоянка (с артистично име Сиса) - ти кво мислиш, адаша Митю Пайнера не пуска стоката да щъка току-такаVanBC написа:Минал си се. На мен билетите ще ми ги донесат лично изпълнителкитеmiteto написа:На касата на кино ЛапниШаран налиаз вече си поръчах билетите онлайн, ще ми ги донесе куриерска служба ГлорияМацаЦураБубаКамелия Фолк ООД
. Ако съм в настроение, може да им позволя и да ми изпеят няколко от песните на ухо, та да знам дали да се хабя да ходя на концерта
!

Изпуснал съм да отбележа поканата е за монтреалци,но ако има и провинционалисти да се чувстват добре дошли,също цената на билетите -6,50 за възрастен и 2,50 за деца над 12 год.
Пазете си билетите ,ще се тегли томбола по техните номера с много печалби и изнензди.Ще има така и няколко конкурса също с награден фонд в които безплатно можете да участвате ,като например за най къса мъжка прическа,най червено червило,най бели зъбки/подходящ повод да си вземете час при кака Юли да ви оправи зъбния камък/ и др.,но спирм до тук,на останалите активитета ще станете сами свидетели.
От организаторите.
Пазете си билетите ,ще се тегли томбола по техните номера с много печалби и изнензди.Ще има така и няколко конкурса също с награден фонд в които безплатно можете да участвате ,като например за най къса мъжка прическа,най червено червило,най бели зъбки/подходящ повод да си вземете час при кака Юли да ви оправи зъбния камък/ и др.,но спирм до тук,на останалите активитета ще станете сами свидетели.
От организаторите.
В такъв случай, тоя дето се минава е Митю Пайнера - щом не пуска истинската стока да и направим "test drive", няма да му стъпя на концертите, ако ще и да се пукне от ядmiteto написа:... Ти си се минал - при тебе ще дойде не Камелия ами втората и братчетка Стоянка (с артистично име Сиса) - ти кво мислиш, адаша Митю Пайнера не пуска стоката да щъка току-така![]()

Obey gravity ... It's the law!
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
some написа:A стига бе!
Поп-фолк.
Нали от тая простотия се махнахме. Тва става като сам на неколко ракии ама на концерт да ида

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
Току що получих съобщение ,предвидени са концерти на същите изпълнители на 27.12 в Отава и на 28.12 в Торонто,даже в Торонто ще е с интернационално участие ,гости ще бъдат Лепа Брена и Парен Валяк/последните не са ми познати/.За подробности около спектаклите се обръщайте към местните организатори.
От организаторите.
От организаторите.