Хайде на концерт

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
bateto

Хайде на концерт

Мнение от bateto »

И тази година за да продължат създалата се традиция ни гостуват известни звезди на Българската Поп Фолк Естрада.Тази година гости ще са ни Глория,Малина и Нина Николина .Не е пропуснато и мъжкото участие,за нас ще пеят и ще ни веселят Валдес ,Графа и Малкия Азис.
Заповдайте на концерта на 26.12.05 от 19 часа,билети ще се продават непосредствнно на касата на киното.
От организаторите.
Kiwi

Мнение от Kiwi »

Боже опази.
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

На касата на кино ЛапниШаран нали :lol: аз вече си поръчах билетите онлайн, ще ми ги донесе куриерска служба ГлорияМацаЦураБубаКамелия Фолк ООД :D
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Хайде пък и вие сега. Какво против имате масовата българска култура? :lol: :beer: :beer:
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

miteto написа:На касата на кино ЛапниШаран нали :lol: аз вече си поръчах билетите онлайн, ще ми ги донесе куриерска служба ГлорияМацаЦураБубаКамелия Фолк ООД :D
Минал си се. На мен билетите ще ми ги донесат лично изпълнителките 8). Ако съм в настроение, може да им позволя и да ми изпеят няколко от песните на ухо, та да знам дали да се хабя да ходя на концерта :D!
Obey gravity ... It's the law!
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

VanBC написа:
miteto написа:На касата на кино ЛапниШаран нали :lol: аз вече си поръчах билетите онлайн, ще ми ги донесе куриерска служба ГлорияМацаЦураБубаКамелия Фолк ООД :D
Минал си се. На мен билетите ще ми ги донесат лично изпълнителките 8). Ако съм в настроение, може да им позволя и да ми изпеят няколко от песните на ухо, та да знам дали да се хабя да ходя на концерта :D!
Ти си се минал - при тебе ще дойде не Камелия ами втората и братчетка Стоянка (с артистично име Сиса) - ти кво мислиш, адаша Митю Пайнера не пуска стоката да щъка току-така :twisted: И шти пее на ухо: "Къде си батко, къде си батко, да ти пеем сладко-сладко" - златен кавър на вечния Милко Калайджиев, мой личен идол :D
adgelina

Мнение от adgelina »

:D Az ne vigdam nisto losho v tozi konzert.Vaprosat e dali e naistina ili naprotiv.Hora mnogo tuk ,normalno e da ima i takiva koito obichat folka.Kakvo pak ima i mnogo hubavi pesni sas sadarganie i melodia ot tozi ganr.Ne e prestaplenie, nali ?[/b]
bateto

Мнение от bateto »

Изпуснал съм да отбележа поканата е за монтреалци,но ако има и провинционалисти да се чувстват добре дошли,също цената на билетите -6,50 за възрастен и 2,50 за деца над 12 год.
Пазете си билетите ,ще се тегли томбола по техните номера с много печалби и изнензди.Ще има така и няколко конкурса също с награден фонд в които безплатно можете да участвате ,като например за най къса мъжка прическа,най червено червило,най бели зъбки/подходящ повод да си вземете час при кака Юли да ви оправи зъбния камък/ и др.,но спирм до тук,на останалите активитета ще станете сами свидетели.
От организаторите.
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

Vse pak kade tochno shte bade Koncerta ?
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

miteto написа:... Ти си се минал - при тебе ще дойде не Камелия ами втората и братчетка Стоянка (с артистично име Сиса) - ти кво мислиш, адаша Митю Пайнера не пуска стоката да щъка току-така :twisted:
В такъв случай, тоя дето се минава е Митю Пайнера - щом не пуска истинската стока да и направим "test drive", няма да му стъпя на концертите, ако ще и да се пукне от яд :evil:!
Obey gravity ... It's the law!
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Аз съм лют фен на Малина!
Е, харесвам също и Къпина...
А за Боровинка звяр ставам!!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
some

Мнение от some »

A стига бе!
Поп-фолк.
Нали от тая простотия се махнахме. Тва става като сам на неколко ракии ама на концерт да ида :(
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

some написа:A стига бе!
Поп-фолк.
Нали от тая простотия се махнахме. Тва става като сам на неколко ракии ама на концерт да ида :(
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

Ама и вие четет само квото ви е удобно! Графа идва да ме види! Къде е концертът в крайна сметка - на 26 съм свободна за светски събития!!!
И Нина Николина далеч не е чалгаджийка! Аааама-ха!
Та - къде ще е събитието?
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
bateto

Мнение от bateto »

Току що получих съобщение ,предвидени са концерти на същите изпълнители на 27.12 в Отава и на 28.12 в Торонто,даже в Торонто ще е с интернационално участие ,гости ще бъдат Лепа Брена и Парен Валяк/последните не са ми познати/.За подробности около спектаклите се обръщайте към местните организатори.
От организаторите.
Заключено