Хайде на концерт

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
Jane

Мнение от Jane »

Elia написа:И Нина Николина далеч не е чалгаджийка! Аааама-ха!

Ми тя не е чалгаджийка, ама вие като ранена вълчица. :P
Я заложи на Графа, книга написал даже, четох днес! :)
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

bateto написа:.. Лепа Брена и Парен Валяк/последните не са ми познати/...
За Нина Николина не знам каква е, ама тези двамата (особено последния) ми приличат на оперни изпълнители. :lol: :rotfl: :beer:
Аватар
Jane

Мнение от Jane »

MrGeek написа:
bateto написа:.. Лепа Брена и Парен Валяк/последните не са ми познати/...
За Нина Николина не знам каква е, ама тези двамата (особено последния) ми приличат на оперни изпълнители. :lol: :rotfl: :beer:
Да бе "А ида", а не ида щяли да пеят! :rotfl:
bateto

Мнение от bateto »

Актевитето е насочено към любителите на този жанр,който не се чувства такъв моля да се държи коректно и да не се подиграва.Уважете все пак тези хора на изкуството които не са били път през океана хиляди мили за да четат насмешките и подигравките ви .За да не стана по строг. :evil:
kosciuszko

Мнение от kosciuszko »

MrGeek написа:Хайде пък и вие сега. Какво против имате масовата българска култура? :lol: :beer: :beer:
Undertaker ne e ot Vancouver
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

незнам кой е малкия азис ама ако някой му стори нещо от рода на да го замери с развалено яйце и го документира плащам 50 кинта...
за мадамите, може да ги замеряте с уип крийм....освен Нина Николина щото тя не била тъпа селянка...
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
adgelina

Мнение от adgelina »

:lol: Dobre razbrahme vsichko samo edno:Kade ste bade sabitieto ,nikoi ne dava podrobna informazia,molia vi nedeite taka,nali taka?Ste se razocharovame !
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Да бе, кой е този малкия Азис, второ такова чудо неземно ли има :shock: ? Бате как така не знаеш Парен Валяк, ами това са нещо като техни "Щурците" :D.
Нина Николина квичи ужасно :x .
Циганите - на Сатурн !
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

VanBC написа:В такъв случай, тоя дето се минава е Митю Пайнера - щом не пуска истинската стока да и направим "test drive", няма да му стъпя на концертите, ако ще и да се пукне от яд :evil:!
VanBC, такъв "тест драйв" би бил огромна грешка - цък тук за Камелия "in action". (моля хората със слаби сърца да не цъкат). :lol: :beer: :beer:
Аватар
Jane

Мнение от Jane »

MrGeek написа:VanBC, такъв "тест драйв" би бил огромна грешка - цък тук за Камелия "in action". (моля хората със слаби сърца да не цъкат). :lol: :beer: :beer:
MrGeek, това беше много грубо! :mrgreen: На мен все ми викат, че съм нямала сърце, ама тоя път направо ме прободе нещо от ляво, много остра болка изпитах от тая снимка! :thinkerg: :rotfl:
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Jane написа:MrGeek, това беше много грубо! :mrgreen: На мен все ми викат, че съм нямала сърце, ама тоя път направо ме прободе нещо от ляво, много остра болка изпитах от тая снимка! :thinkerg: :rotfl:
Джейни, то това беше за онези, дето въздишат по новата сесия на Камелия в българския Плейбой. Абе изобщо когато дизайнерите се развихрят на Photoshop-a и действителността направо се изгубва, та трябва от време на време някой да я припомня. Изображение :beer:
Аватар
JoroF

Мнение от JoroF »

abe ot kade ia izrovihte ta zi snimka ,smaivate me
THE LAST LINE OF DEFENSE
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

bateto написа:Току що получих съобщение ,предвидени са концерти на същите изпълнители на 27.12 в Отава и на 28.12 в Торонто,даже в Торонто ще е с интернационално участие ,гости ще бъдат Лепа Брена и Парен Валяк/последните не са ми познати/.За подробности около спектаклите се обръщайте към местните организатори.
От организаторите.
ех,щатливци сте вие,батка,прати ги насам,у америчко,тези легенди на Бг-ската музика,тези музикални генииКак искам да присъствам на този концерт,ама няма как,билетите са толкова скъпи до канада,и аз съм на социал,пари няма за мляко на децата дори.ако дойдат обаче тук,давам мило и дарго,но съм първи на концерта.батка,направи нещо,прати ги насам,след като вие им се нарадвате,на тези Бг-ски славеи
Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
pol

kontsert

Мнение от pol »

tam sme
gosho- niama prase losho
Аватар
edelwais

Мнение от edelwais »

anxeli написа: ...Парен Валяк, ами това са нещо като техни "Щурците"
anxeli, вече почти окончателно започвам да се подготвям да ти ставам фен :lol: само дето мисля, че се казват "Парни Валяк" тук.
лелее, как ги бях забравил, даже имат песнички на сайта май...

п.с. което пък ме подсети за Бео Дугме :lol:
Пътувахме много, но изобщо ... едва ли.
Заключено