do chakashtite medicinski

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
qwerty

do chakashtite medicinski

Мнение от qwerty »

Kolko sme chakashtite medicinski sys zawedeno dosie nachaloto na noemwri? Ima li weche poluchili formuliarite ?
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Мнение от PoLuX »

Ами моето досие е заведено на 09.11.2004 и си чакам още... останалите кандидати, които са получили медицински скоро, са си чакали всички по 4 месеца май, така че не вярвам ние да чакаме по-малко... което ще рече че до месец трябва да ги получим уж но знае ли човек...
Не знам чудя се дали да ги притеснявам - по e-mail или телефон - вече имаме основание - минали са 3 месеца...
RABO

Мнение от RABO »

Имате ли активен статус?Ние навършваме 3 месеца след две седмици а още нямаме активен статус :roll: :evil:
Аватар
admin

Мнение от admin »

I nasheto dosie e zavedeno na 09.11.2004 no oshte nito statusa e promenen nito medicinski sme poluchili.
qwerty

Мнение от qwerty »

Nasheto dosie weche nawyrshi 3 meseca i polowina, no nito statusa e promenen nito medicinskite sa tuk. Maj shte wzema da se obadia weche
poli

Мнение от poli »

И ние сме на същото положение,досието ни е от 04.11.2004 и нито статуса ни е активен, нито сме получили медецински.
Аватар
Independent

Мнение от Independent »

Нашето досие е от 15 ноември и вече бяхме почнали да се шашкаме. Но като гледам, сега получават хората от началото на октомври, така че ВСЕ ОЩЕ няма място за притеснение...
Статуса го проверяваме по три пъти на ден - нищо :cry:
Аватар
ety

Мнение от ety »

Ние сме със досие от 30.11.2004 - май ще чакаме повече от вас.
Аватар
ROSEN HRISTOV

Мнение от ROSEN HRISTOV »

na barzaneto nai dobroto reshenie e cakaneto
КОЙТО НЕ МУ ПОНАСЯ ДА СЕ ИЗНАСЯ
eli-r

Мнение от eli-r »

I pri nas e syshtoto polojenie - dosie zawdeno na 09.11.2004. Wse oshte chakame i reshih, ako sledwashtata sedmica ne gi poluchim da zwynq w Rumyniq.
Аватар
mikele

Мнение от mikele »

До всички ,които все още чакат медицински: Проверете в пощенския клон дали са дошли! Нашите бяха там от пет дни, но така и не се е намерил някой да ни ги донесе!? Затова тичайте до пощата и успех!

P.S. Ние чакахме 4 месеца без 7дни. Статуса в интернет все още не ни е отворен?!
Аватар
Valdi

Мнение от Valdi »

Аз пък направих така:
Отидох в пощата, издирих пощаджийката която обслужва нашия район, "уговорих" я когато дойде нещо Канадско да ме набере на ЖиСиЕма за да отида да си го получа на ръка. :D
Все още не ме е набрала! :cry:
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
Sole

Мнение от Sole »

Ami nie 4akahme 4 meseca ( da ne e i pove4e) za tia medicinski, a statusa mi se aktivira 4ak sled kato polu4ihme vizite. ami baviat se, takiva sa, no spored men niama nujda da se pritesniavate, vsi4kite mi poznati sa polu4ili pisma za medicinski sled okolo 4-tia mesec, ako se zabaviat pove4e, 4ak togava zvunete. I naistina proveriavajte direktno v po6tata, za6toto li4no az niamam pristignalo pismo, koeto da ne e stojalo kato gledam pe4atite pone edna sedmica tam, bez niakoj da go donese, a jiveem na 50 m. ot centralnata po6ta.

USPEH!!! :thumbsup:
Аватар
Independent

Мнение от Independent »

Ние си имаме уговорка с нашия пощальон - за всяко чуждоземско писмо получава солиден бакшиш (наистина солиден - ако идем в заведение, трябва да направим поне 100-150 лв сметка, за да го огрее сервитьора същия бакшиш). Та той има добър стимул да доприпка с писмото в момента, в който го зърне.
Мен повече ме е страх от първите звена по веригата (границата, централна поща). Досега са ми се губили доста писма от чужбина и като си представя, че и с медицинските може да стане нещо подобно, лошо ми става.
dudi

Мнение от dudi »

Independent написа:Нашето досие е от 15 ноември и вече бяхме почнали да се шашкаме. Но като гледам, сега получават хората от началото на октомври, така че ВСЕ ОЩЕ няма място за притеснение...
Статуса го проверяваме по три пъти на ден - нищо :cry:
Нашето досие също е заведено на 15 ноември, но според мен статуса ни трябва да се активира най-рано втората половина на този месец (може би към края) и две седмици след това да си гледаме в пощенските кутии........общо 4 месеца.
Заключено