do chakashtite medicinski
do chakashtite medicinski
Kolko sme chakashtite medicinski sys zawedeno dosie nachaloto na noemwri? Ima li weche poluchili formuliarite ?
- PoLuX
- Обратна връзка:
Ами моето досие е заведено на 09.11.2004 и си чакам още... останалите кандидати, които са получили медицински скоро, са си чакали всички по 4 месеца май, така че не вярвам ние да чакаме по-малко... което ще рече че до месец трябва да ги получим уж но знае ли човек...
Не знам чудя се дали да ги притеснявам - по e-mail или телефон - вече имаме основание - минали са 3 месеца...
Не знам чудя се дали да ги притеснявам - по e-mail или телефон - вече имаме основание - минали са 3 месеца...
- Independent
- ROSEN HRISTOV
Аз пък направих така:
Отидох в пощата, издирих пощаджийката която обслужва нашия район, "уговорих" я когато дойде нещо Канадско да ме набере на ЖиСиЕма за да отида да си го получа на ръка.
Все още не ме е набрала!
Отидох в пощата, издирих пощаджийката която обслужва нашия район, "уговорих" я когато дойде нещо Канадско да ме набере на ЖиСиЕма за да отида да си го получа на ръка.

Все още не ме е набрала!

За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
Ami nie 4akahme 4 meseca ( da ne e i pove4e) za tia medicinski, a statusa mi se aktivira 4ak sled kato polu4ihme vizite. ami baviat se, takiva sa, no spored men niama nujda da se pritesniavate, vsi4kite mi poznati sa polu4ili pisma za medicinski sled okolo 4-tia mesec, ako se zabaviat pove4e, 4ak togava zvunete. I naistina proveriavajte direktno v po6tata, za6toto li4no az niamam pristignalo pismo, koeto da ne e stojalo kato gledam pe4atite pone edna sedmica tam, bez niakoj da go donese, a jiveem na 50 m. ot centralnata po6ta.
USPEH!!!
USPEH!!!
- Independent
Ние си имаме уговорка с нашия пощальон - за всяко чуждоземско писмо получава солиден бакшиш (наистина солиден - ако идем в заведение, трябва да направим поне 100-150 лв сметка, за да го огрее сервитьора същия бакшиш). Та той има добър стимул да доприпка с писмото в момента, в който го зърне.
Мен повече ме е страх от първите звена по веригата (границата, централна поща). Досега са ми се губили доста писма от чужбина и като си представя, че и с медицинските може да стане нещо подобно, лошо ми става.
Мен повече ме е страх от първите звена по веригата (границата, централна поща). Досега са ми се губили доста писма от чужбина и като си представя, че и с медицинските може да стане нещо подобно, лошо ми става.
Нашето досие също е заведено на 15 ноември, но според мен статуса ни трябва да се активира най-рано втората половина на този месец (може би към края) и две седмици след това да си гледаме в пощенските кутии........общо 4 месеца.Independent написа:Нашето досие е от 15 ноември и вече бяхме почнали да се шашкаме. Но като гледам, сега получават хората от началото на октомври, така че ВСЕ ОЩЕ няма място за притеснение...
Статуса го проверяваме по три пъти на ден - нищо