Svatba
Svatba
Ima li sluchai v istoriqta na tozi forum, pri koito forumnite zapoznanstva da sa zavyrshili sys svatba?
Re: Svatba
Да.fuck написа:Ima li sluchai v istoriqta na tozi forum, pri koito forumnite zapoznanstva da sa zavyrshili sys svatba?
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
Re: Svatba
ti ako si takava kato na snimkata i se naviesh za kolcheto i da nosish med, niamash problemi...fuck написа:Ima li sluchai v istoriqta na tozi forum, pri koito forumnite zapoznanstva da sa zavyrshili sys svatba?
samo deto mi se struva che moje i da si niakoi a ne niakoia i da si pravish cross-gender experimenti koeto e otvratitelno.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Predpolagam, che ne gorish ot jelanie da si postavq dinamichen, koito da otgovarq na nika mianito написа:Fuck, ti da wzeme6 da si smeni6 avatar4eto li

PP Dali ne sym obekt na povishen interes ot tvoq strana

- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
gospoj ili gospojo ili gospojice F
otnosno avatara:
1.kato maj v razcveta na silite si ne moga da protestiram sreshtu avatara
2. kato moderator triabva da kaja che ne e blagoprilichen
3. kato psiholog moga da kaja che shte si navlechete omrazata na jenskia pol a kato maj psiholog triabva da kaja che avatara moje da dovede to blenuvano sarevnovanie mejdu saforumnichkite koito shte zapochnat da se snimat v eskalirashto provokirashti pozi za da se nadpokajat edna druga
4. kato normalen nabludatel shte ti kaja che poluchavash disproporcionalen interes v sravnenie s drugi potrebiteli koito makar da sa ot jenski rod niamat avatari a i nickovete sam im krotki
otnosno avatara:
1.kato maj v razcveta na silite si ne moga da protestiram sreshtu avatara
2. kato moderator triabva da kaja che ne e blagoprilichen
3. kato psiholog moga da kaja che shte si navlechete omrazata na jenskia pol a kato maj psiholog triabva da kaja che avatara moje da dovede to blenuvano sarevnovanie mejdu saforumnichkite koito shte zapochnat da se snimat v eskalirashto provokirashti pozi za da se nadpokajat edna druga
4. kato normalen nabludatel shte ti kaja che poluchavash disproporcionalen interes v sravnenie s drugi potrebiteli koito makar da sa ot jenski rod niamat avatari a i nickovete sam im krotki
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
Аз намирам, че сутиенът е с доста малки чашки, което предизвиква съответно, така да се каже, преливане на определено количество тъкан (щях да кажа млечна жлеза, хи-хи). Според мен циците са истински, а може и да са плод на някой надарен хирург... Както и да е - ако ми кажете откъде да си купя такъв сутиен (още по-добре, ако парите ми ги даде някой друг, та да не се охарча) - ще се снимам и такъв аватар ще си избайцам, че ще ми се наложи да си сложа червен конец на ръката или да си нося гащите наопаки - против уруки!
Освен това, като бивш член на кръжок по фотография, държа да отбележа, че обективът бая е играл тук - в името на ефекта, който предизвиква тук такъв неимоверен потрес!
Нещо друго - ако този прякор крие създание от мъжки пол - лелееееееееее - имаме проблем! Някой сега да ни разкаже за разликите м/у транссексуален, травестит и т.н. - на мен ми е трудно, щото пиша на кирилица!
А модераторите не намират ли, че този аватар е възголемичък? Не трябваше ли да е 80*80?
Освен това, като бивш член на кръжок по фотография, държа да отбележа, че обективът бая е играл тук - в името на ефекта, който предизвиква тук такъв неимоверен потрес!
Нещо друго - ако този прякор крие създание от мъжки пол - лелееееееееее - имаме проблем! Някой сега да ни разкаже за разликите м/у транссексуален, травестит и т.н. - на мен ми е трудно, щото пиша на кирилица!
А модераторите не намират ли, че този аватар е възголемичък? Не трябваше ли да е 80*80?
Представителна извадка тип "паплач"

- Blue Passion
- Расист-ново поколение
Най-добрият и удобен сутиен си съществува още от време оно,при това в повечето случай е и безплатенElia написа:Аз намирам, че сутиенът е с доста малки чашки, което предизвиква съответно, така да се каже, преливане на определено количество тъкан (щях да кажа млечна жлеза, хи-хи). Според мен циците са истински, а може и да са плод на някой надарен хирург... Както и да е - ако ми кажете откъде да си купя такъв сутиен (още по-добре, ако парите ми ги даде някой друг, та да не се охарча) - ще се снимам и такъв аватар ще си избайцам, че ще ми се наложи да си сложа червен конец на ръката или да си нося гащите наопаки - против уруки!

ПП:Иначе с анализа на Елия за сутиена съм напълно съгласен

- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
- Sneji
- Най-любезен форумец
Ааааа, дори и щерката, като минаваше зад мен ти забеляза аватара и прояви интерес, кога и на нея щяли да й пораснатfuck написа:Elia, blagodarq za dobriq komentar, naistina sa istinski ...., no nemoje da se otreche i fakta, che si podstrekatelka i sega Anito shte mi izvadi dushata da go mahna

Тук можем да по спорим.Моите зорки очи казват-фалш и половина.Аз от известно време на сам ,след определен брой компютърни тестове, развих дарбата да различавам истинското от фалшивото,с цел оплюването на останалата част от женското съсловие по плажовете.Elia написа:Аз намирам, че сутиенът е с доста малки чашки, което предизвиква съответно, така да се каже, преливане на определено количество тъкан (щях да кажа млечна жлеза, хи-хи). Според мен циците са истински, а може и да са плод на някой надарен хирург...
Другото което прави впечетеление че много се притиснала девойката . Как въобще диша?
п.с. Аз намирам аватара въз големичък и въз разсъблеченичък за децата които пишат тук.
И аз се присъединявам към Анито махниго.
Айдеее, пак някой се прави на много интересен - пък и този аватар сме го виждали и по други форуми, така че не плагиатствай моляfuck написа:Elia, blagodarq za dobriq komentar, naistina sa istinski ...., no nemoje da se otreche i fakta, che si podstrekatelka i sega Anito shte mi izvadi dushata da go mahna

P.S. Аман от split personalities